Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Γεωργαντάς και Πιερρακάκης παρουσίασαν την υπηρεσία myKEPlive στον Πρωθυπουργό

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς και ο Υπουργός Επικρατείας Κυριάκος Πιερρακάκης παρουσίασαν σήμερα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την υπηρεσία ψηφιακής εξυπηρέτησης από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών myKEPlive, η οποία είναι πλέον σε παραγωγική λειτουργία.

Μέσω της υπηρεσίας, οι πολίτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού για να εξυπηρετούνται μέσω βίντεο-κλήσης τηλεδιάσκεψης από εκπρόσωπο των ΚΕΠ την ημέρα και την ώρα που επιθυμούν, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των ωρών, δίχως να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά κάποιας υπηρεσίας.

Το ηλεκτρονικό ΚΕΠ εξυπηρετεί φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις. Καλύπτει 52 διοικητικές διαδικασίες και επιτρέπει την εξ αποστάσεως ενημέρωση για 235 διαδικασίες αδειοδότησης που αφορούν την παροχή υπηρεσιών.

Για την υπηρεσία myKEPlive, το μόνο που χρειάζεται είναι η χρήση των κωδικών TAXIS. Έτσι, η νέα αυτή ψηφιακή υπηρεσία δημιουργεί ένα ακόμη κανάλι εξυπηρέτησης για τους ανθρώπους που εργάζονται και δεν έχουν χρόνο να μεταβούν σε ΚΕΠ, για τους πολίτες που δυσκολεύονται να εξυπηρετηθούν με φυσική παρουσία στα ΚΕΠ, ιδιαίτερα τα ΑμεΑ, καθώς και για τους Έλληνες του Εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.