Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Αν τολμάς προσπάθησε να περάσεις από την οδό Τριανταφυλλίδου στο Κιλκίς

Κείμενο-φωτογραφία: Πάνος ΜαύροςΜετά τα επιτεύγματα απαγόρευσης πρόσβασης των Κιλκισιωτών στις οδούς Σωκράτους και Ρεγκούκου, σειρά έχει η Τριανταφυλλίδου στη θρυλική Κιολαλία. Η αγαπημένη μας ΔΕΗ είπε να βάλει κάπου την κολόνα. Και την έβαλε εκεί που τη βόλευε. Έχεις μωρό σε καρότσι; 

Είσαι τυφλός, ανάπηρος, γιαγιά, παππούς; Τι γκρινιάζεις πάλι; Να κατέβεις στο δρόμο βρε κουτό... 

Κι αν σε κάνει κιμά κανένα διερχόμενο αυτοκίνητο από αυτά που τρέχουν σαν στούκας μέσα στην πόλη, τότε τρέχα να βρεις το δίκιο σου. Μόνος σου γιατί δεν ασχοληθεί κανείς με τον πόνο σου. 

Κορόϊδο Κιλκισιώτη, ε κορόϊδο...



1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΊΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;; ΑΓΝΩΣΤΟ. Ο. ΚΑΙΡΟΣ. ΚΑΛΑ ΚΥΛΑΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.