Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

"Δήμαρχε Κιλκίς, ξεκίνα να παίρνεις κεφάλια!"

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Δήμαρχε ήταν να μην "απασφαλίσουμε τον θυμό μας". Υπομονή, υπομονή μας έσκασαν τόσα χρόνια τα λαμόγια.  Από εδώ και πέρα θα ανεβαίνουν φωτογραφίες και όποιον πάρει ο χάρος. Εκλέχτηκες για να διοικήσεις για το καλό των Κιλκισιωτών και δείχνεις πως έχεις καλές προθέσεις. 


Ξεκίνα λοιπόν "να παίρνεις κεφάλια" με νόμιμο τρόπο εννοείται. Γιατί όπως φαίνεται, με τις αναρτήσεις των φωτογραφιών, σύντομα θα πρέπει να πάρει θέση και η ελεγκτική εξουσία κάποια στιγμή.

Μετά τις άθλιες εικόνες από τις διαγραμμίσεις των τυφλών με κατεύθυνση τους κάδους απορριμάτων και τις κολόνες, σειρά έχουν οι κινητικά ανάπηροι και οι μαθητές. 

Οι φωτογραφίες είναι μπροστά από το 9ο Δημοτικό όπου δίπλα είναι το ΚΔΑΠ Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Κιλκίς αλλά και το Ειδικό Γυμνάσιο πάλι για ΑμεΑ. 

Δεκάδες μαθητές αλλά και ανάπηρα παιδιά μετακινούνται ακριβώς εκεί μπροστά. Οι δρόμοι είναι για τα αυτοκίνητα και οι πεζόδρομοι για τους πεζούς αγαπητέ μας Δήμαρχε. 

Στα λόγια...

Διότι εκεί στον πεζόδρομο έχει χόρτα, αλλά και έναν πίνακα ΔΕΗ, ΟΤΕ μικρή σημασία έχει. Εκεί τους βόλευε, εκεί τον έβαλαν. 

Σιγά μη νοιαστούν για τα παιδιά μας τα λαμόγια και οι ξεφτίλες. 

Οι πεζοί και τα αναπηρικά καρότσια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Εννοείται πως κάποια στιγμή θα γίνει το ατύχημα και θα τρέχουν όλοι να βρουν τον υπεύθυνο. 

Δήμαρχε ξεκίνα να παίρνεις κεφάλια γιατί μάλλον εσύ θα την πατήσεις στο τέλος.

Συνεχίζεται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου