Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου του Κιλκισιακού Λάζαρου Μεταλλίδη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
«Μετά τις χθεσινές εκλογές στο ιστορικό σωματείο του Κιλκισιακού και την ανάληψη της διοικητικής ευθύνης του σωματείου, αυτό που έχω να πω είναι η μαγική λέξη «Συνεργασίες».
Ποτέ σε ένα σύλλογο δεν υπάρχει πρόοδος εάν δεν έχει την υποστήριξη του κόσμου, την ενεργό συμμετοχή των φορέων, την συμμετοχή στην διοίκηση ανθρώπων του αθλητισμού που νοιάζονται και εάν δεν υπάρχει συνεννόηση και κοινό όραμα όσων συμμετέχουν στην δράση.

Δεν νοείται αντιπαλότητα ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού, οι οποίοι αγωνίζονται να κρατήσουν τα σωματεία τους ενεργά ώστε να μπορούν να προσφέρουν ο καθένας με τον τρόπο του στην δική του τοπική κοινωνία.

Η τρέχουσα λοιπόν εβδομάδα, θα είναι η εβδομάδα γνωριμίας και συζητήσεων με όλους όσους νοιάζονται για τον αθλητισμό, με σκοπό την συνεννόηση και την ανταλλαγή απόψεων ώστε να έχουμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση.

Στη συνέχεια, την επόμενη εβδομάδα αφού προσδιοριστούν οι αγωνιστικοί στόχοι, θα προσδιοριστούν τα μέσα και οι εγκαταστάσεις που είναι απαραίτητες για να επιτευχθούν, όπως και το έμψυχο προπονητικό υλικό που θα αναλάβει την πραγματοποίησή τους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κιλκισιακός υπάρχει από το 1961 και θα συνεχίσει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμη εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται.

Όπως υπήρχαν και άνθρωποι που νοιάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή τους στα κοινά του τόπου μας.

Πιστεύουμε και εμείς να καταφέρουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι σε αυτή την πορεία προς τη διάδοση του αθλητισμού και την αξιοποίηση των ταλέντων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.