Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

"Δήμαρχε Κιλκίς, δες εδώ τι έκαναν οι ξεφτίλες"

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Αγαπητέ Δήμαρχε 
Σίγουρα θα ξέρεις και έχεις καταλάβει, πως έχεις παραλάβει το μισό νομό Κιλκίς ο οποίος παρουσιάζει τεράστια προβλήματα σε πολλά επίπεδα. Επί πολλές δεκαετίες έγιναν τραγικά σφάλματα, ενώ δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών ούτε εμείς οι απλοί πολίτες. 

Δεν έχουμε απαίτηση να λυθούν όλα άμεσα, αλλά από εδώ και πέρα θα δημοσιεύουμε οτιδήποτε είναι λάθος αλλά τουλάχιστον μπορεί να διορθωθεί. 

Ειδικά για αυτούς που είναι "αδύναμοι" και δεν "έχουν φωνή" δείξε λίγη παραπάνω ευαισθησία σε παρακαλούμε. Δες εδώ τι έκαναν οι ξεφτίλες! 

Στη μια περίπτωση αντί να μετακινήσουν λίγο την κολόνα για να μην καρφωθεί ο τυφλός ή μια γιαγιά ή μια μητέρα με καρότσι, προτίμησαν να τους ταλαιπωρήσουν αλλά και να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλειά τους. 

Στις άλλες δύο φώτο, ο τυφλός θα καρφωθεί με μαθηματική ακρίβεια πάνω στους κάδους σκουπιδιών. 

Είμαστε τραγικοί όλοι μας Δήμαρχε. 

Πολύ τραγικοί...

Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.