Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Προστατευτικές ασπίδες προσώπου, δώρισε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς σε δομές υγείας του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Το δικό τους «παρών» στη μάχη κατά της πανδημίας του Covid-19 με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο τόπος μας, η Ελλάδα, και ολόκληρος ο κόσμος, έδωσε για άλλη μια φορά αλληλέγγυος ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζοντας τις τοπικές Δομές Υγείας και ενισχύοντας παράλληλα την τοπική επιχειρηματικότητα, με δωρεά 1000 τεμαχίων προστατευτικών ασπίδων προσώπου πολυπροπυλαινίου, κατασκευή της εταιρείας Tetraform, για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών των δομών σε υλικό ατομικής προστασίας του νοσηλευτικού προσωπικού και των γιατρών, καθώς και των μελών του που βρίσκονται και αυτά αυτή την περίοδο στην πρώτη γραμμή του αγώνα αυτού.

Η ποσότητα των 1000 τεμ. προστατευτικών ασπίδων επιμερίστηκε ανάλογα και παραδόθηκε στους υπευθύνους προϊσταμένους των Δομών, Γ.Ν. Κιλκίς Κ.Υ., Γουμένισσας, Κ.Υ. Πολυκάστρου, Κ.Υ. Δροσάτου, Κ.Υ. Κιλκίς, ΤΟΜΥ Κιλκίς και ΕΚΑΒ Κιλκίς, ενώ ένα μέρος από αυτές διανεμήθηκε στους φαρμακοποιούς μέλη του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.