Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Κιλκίς: Συγκινητική η κινητοποίηση φορέων για το Πάσχα άπορων οικογενειών

Υπάρχουν άνθρωποι και οικογένειες που ζουν ταπεινά και αθέατα ανάμεσά μας και για όλους αυτούς το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, θα ήταν μια ακόμη συνηθισμένη, δύσκολη ημέρα με άδειο ή λειψό το γιορτινό τραπέζι. Η δύναμη του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν άφησαν το περιθώριο για να γραφτεί ένας θλιβερός επίλογος.

Βαθιά ευαισθητοποιημένοι, Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Κιλκίς ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα ανθρωπιάς που τους απηύθυνε ο Δήμαρχος Κιλκίς και μέσα σε ελάχιστες ημέρες κινητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας για να γιορτάσουν τη Λαμπρή άπορες οικογένειες και για να ενισχύσουν τα συσσίτια της Εκκλησίας που λόγω κορονοϊού έχουν κάπως εξασθενήσει.

Η επισιτιστική βοήθεια συγκεντρώθηκε στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς με την αμέριστη εθελοντική στήριξη των Αντιδημάρχων Κώστα Πουντζουκίδη και Θεμιστοκλή Κοσμίδη και σήμερα το μεσημέρι μια ανθρώπινη αλυσίδα ξεφόρτωνε στο Επισκοπείο μαζί με τη βοήθεια του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Επιφάνιου Θεοδωρίδη τις συλλεγείσες ποσότητες των τροφίμων.

Συγκινημένος ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την οργανωμένη ενέργεια συγκέντρωσης τροφίμων και έδωσε την ευλογία του προς όλους όσοι φρόντισαν να μην στερηθούν τα απαραίτητα αναξιοπαθούντες αδελφοί μας.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης εκφράζει ολόψυχα τις ευχαριστίες του στους εκπροσώπους των εταιριών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων και ειδικότερα στην εταιρία ζυμαρικών Eurimac, στο Σωματείο Μισθωτών Οδηγών ΚΤΕΛ Κιλκίς, στο Σύλλογο Βετεράνων Κιλκισιακού, στο Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Κιλκίς (ΓΑΣΚ), στον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο ‘’Αετός’’ στον Αθλητικό Σύλλογο ‘’Άθλος’’, στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ‘’Κούπα’’, στο Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Κιλκίς, στο Χωμάτινο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό Κιλκίς (ΧΩΜΑ), στο Σύλλογο Δρομέων Κιλκίς, στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ‘’Αλέξανδρος’’ στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Νέων Επταλόφου (ΠΑΟΝΕ), στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Πλαγιάς ‘’Η Αναγέννηση’’’, στον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξηρόβρυσης, στον Αθλητικό Όμιλο ‘’Δόξα’’ Βαπτιστή, στον Ποδοσφαιρικό Όμιλο ‘’Ηρακλής’’ Αργυρούπολης, στον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Σύλλογο ‘’Στερναϊκός’’ Μεγάλης Στέρνας και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Ποταμιάς για την άμεση κινητοποίηση και την εθελοντική συνεισφορά των μελών τους σε μια πράξη αγάπης, εθελοντισμού και αληθινής αλληλεγγύης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.