Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΚουΠα Κιλκίς: Ασίστ αγάπης στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο...

Δελτίο τύπου ΚουΠα Κιλκίς
Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, ο σύλλογός μας δεν έμεινε απαθής στις προκλήσεις της κοινωνίας.

Πιστή στο πνεύμα της εποχής, η ΚουΠα Κιλκίς συγκέντρωσε προστατευτικές μάσκες και γάντια νιτριλίου τα οποία και παραδόθηκαν στην Τεχνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, τη Μεγάλη Τρίτη 14/4, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη 16/4 παραδόθηκαν αντίστοιχα, γάντια, αντισηπτικά διαλύματα και μάσκες, στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, στη Βιομηχανική ζώνη Κιλκίς.

Παράλληλα, η ΚουΠα Κιλκίς μέσω της ανδρικής ομάδας με δική της πρωτοβουλία και ιδία μέσα συγκέντρωσε μια σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία και παρέδωσε στο Δήμο Κιλκίς παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Κώστα Πουντζουκίδη. Τα εν λόγω τρόφιμα θα παραχωρηθούν σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες της πόλης μας.

Αρωγός στην παραπάνω προσπάθεια αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε και η τοπική κοινωνία της πόλης του Κιλκίς. Οι συνδημότες μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και τους ευχαριστούμε ολόψυχα.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η ομάδα μας δηλώνει παρούσα και ανταποκρίνεται όποτε της δίνεται η ευκαιρία, μοιράζοντας μικρές στιγμές ευτυχίας και χαμόγελα σε αυτούς που τα χρειάζονται.

Καλή ανάσταση σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.