Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Αποκριάτικος πυρετός στα ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Μία εβδομάδα αποκριάτικη ολοκληρώθηκε για τις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Junior και Kinesis Kids Athletics, κατά τη διάρκεια της οποίας τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν ιδιαίτερα τις πνευματικές τους δεξιότητες. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν ολοκληρώθηκε το τουρνουά σκάκι που διεξήχθη μεταξύ των τριών δομών μας.

Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν, έδωσαν τα χέρια και έπαιξαν μεταξύ τους σε διάφορους συνδυασμούς. Νικητής/τρια θα αναδειχθεί αυτός ο οποίος θα αποσπάσει τις περισσότερες νίκες.

Ακόμη, τα παιδιά απόλυτα συγκεντρωμένα, την ώρα της ρομποτικής έφτιαξαν διάφορες περίπλοκες κατασκευές. Ξεκίνησαν κατασκευάζοντας φράγματα διώρυγες, οι οποίες έλεγχαν τη στάθμη του νερού, ώστε να επιτρέπουν τη διέλευση πλοίων από ορισμένες περιοχές, αλλά και απορριμματοφόρα που θα κρατάνε το περιβάλλον μας καθαρό. Έπειτα, περάσαμε σε κάτι πιο σύνθετο, τις πυγολαμπίδες. 

Τα παιδιά εστίασαν στο μηχανισμό με τον οποίο αυτές φωσφορίζουν, ενώ η κατασκευή τους όταν κινούνταν προς τα αριστερά φώτιζε με μπλε χρώμα και προς τα δεξιά με κόκκινο. Ολοκλήρωσαν την κατασκευές τους με έναν αθλητή ενόργανης γυμναστικής ο οποίος μετέτρεπε την ταχύτητά του σε δύναμη και περιστρεφόταν στο μονόζυγό του.

Η μαγειρική αυτή την εβδομάδα περιλάμβανε αλμυρές λιχουδιές με σάλτσα ντομάτας και κίτρινα τυριά, αλλά και λαχταριστά cinnamon rolls, τα οποία ενθουσίασαν τους μικρούς μας μάγειρες. Περισσότερο απ’ όλα όμως οι μικροί καρναβαλιστές μας λάτρεψαν τα σουβλάκια που έφαγαν την Τσικνοπέμπτη. 

Στην αυλή της δομής Kinesis for Junior διοργανώθηκε ένα ξέφρενο αποκριάτικό τσικνοπάρτι, με τα παιδιά να μας εκπλήσσουν με τις πρωτότυπες στολές τους. Αφού λοιπόν έφαγαν όλοι τα σουβλάκια τους, χόρεψαν, έφτιαξαν αποκριάτικες μάσκες και έπαιξαν πολλά παιχνίδια. Έτσι πέρασαν όλοι μία μέρα γεμάτη κέφι, χορό και διασκέδαση.

Τέλος, οι αποκριάτικές κατασκευές βρέθηκαν για άλλη μία εβδομάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τα παιδιά να κατασκευάζουν μάσκες, καπέλα και κλόουν. Αποκορύφωνα όλων αυτών υπήρξε η κατασκευή των αποκριάτικων στολών που θα φορέσουν τα παιδιά την Κυριακή 1 Μαρτίου στην αποκριάτικη παρέλαση που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς. 

Με μεγάλο ενθουσιασμό τα παιδιά έκοβαν και κολλούσαν ώστε να πετύχουν το αρτιότερο αποτέλεσμα. Ανυπομονούμε να σας εκπλήξουμε όλους τόσο με τις στολές μας όσο και με το επίκαιρο θέμα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.