Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (24/2/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Νέο Camp του ΠΑΟΚ 
Το προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλαβε χώρα το Σάββατο το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Οι εγκαταστάσεις της Ακαδημίας αποτελούν το Επίσημο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς.

Ο προπονητής των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ Αλέξης Φορόπουλος υποδέχθηκε πρώτα τους γεννηθέντες του 2009-2010 και εν συνεχεία τους γεννηθέντες 2007-2008. Ωραίες και σύγχρονες προπονητικές μονάδες με σκοπό την βελτίωση των ατομικών ικανοτήτων των ποδοσφαιριστών που έχουν επιλεχθεί.

Ασταμάτητη η «Τσέλσι» στην ΕΠΣ Μακεδονίας
Η "Τσέλσι" συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο Πρωτάθλημα Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας, και το πρωί του Σαββάτου.

Στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού αναμετρήθηκε με την Α.Ε. Φιλύρου για το αντίστοιχο ηλικιακό Πρωτάθλημα, και συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ωραίο παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με "πλούσιο" θέαμα.

Συνέχεια με τριάρα η «Μάντσεστερ» Κ11 στην ΕΠΣ Μακεδονίας
Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, η "Μάντσεστερ" στην Κατηγορία Κ11 επικράτησε με 3-0 της Α.Ε. Ευόσμου.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη που συνέχισε την πολύ καλή της πορεία στη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Με παιχνίδι κυρίως από τον άξονα, οι συνδυασμοί βγήκαν όπως έπρεπε, και με γρήγορη μετάβαση στο επιθετικό κομμάτι ήρθαν τρία πολύ όμορφα τέρματα.

Κρατάει τη νίκη στην Κ12 η «Μάντσεστερ»
Τέλος καλό όλα καλά για την "Μάντσεστερ" στην Κ12 που πέρασε και το εμπόδιο του Ηρακλή Αμπελοκήπων με 4-3 στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη εξασφάλισαν με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως θέλουν να κλείσουν θετικά και με ωραία εικόνα και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Οι παίκτες του Αλέξανδρου Κιλκίς έβαλαν την μπάλα κάτω στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, πήραν προβάδισμα στο σκορ, και παρότι ισοφαρίστηκαν λίγο πριν το φινάλε, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και τελικά βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τεσσάρα και στον Άρη
Όταν φτάνεις στο επίπεδο να επικρατείς ομάδας μεγάλης ΠΑΕ, τότε δεν μπορείς παρά να είσαι περήφανος.

Η "Ίντερ" βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και επιβλήθηκε με 4-2 του Άρη για την 15η Αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Κατηγορίας Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας. Έτσι έφτασε τους 37 βαθμούς, έχοντας έναν πόντο λιγότερο από τον Άρη, έχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο.

Ο Άρης προηγήθηκε στο 3', όμως τα παιδιά του Μιχάλη Αναστασιάδη ήταν ανώτεροι, και αφού ισοφάρισαν με τον Γκιόκα, πήραν το προβάδισμα με τον Μπουρλή στο 15'. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαν κι άλλες ευκαιρίες με τον Μπουρλή και τον Χριστοφορίδη.

Ο Άρης είχε ένα οριζόντιο δοκάρι στο τέλος του πρώτου μέρους, και μια ευκαιρία από στατική φάση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Μετά το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αλέξανδρος ήταν κυρίαρχος, είχε σωστή μετάβαση στο επιθετικό κομμάτι, και στο 20' με τον Γκιόκα να βγαίνει στην αντεπίθεση και να πασάρει στον Μπουρλή έκανε το 3-1.

Ο Άρης μείωσε στο 64' με κεφαλιά από στατική φάση, όμως ο Γκιόκα είχε την τελευταία λέξη και με μια κούρσα εξήντα μέτρων πλάσαρε άψογα για το τελικό 4-2.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Θεοδωράκος, Αναστασούδης, Κακαβίτσας, Μαυροκεφαλίδης, Παυλίδης, Καναρίδης, Κότσι, Χριστοφορίδης, Γρηγοράκης, Γκιόκα, Μπουρλής, Tσουτσουλίγκας, Σακαλής, Ορμανίδης, Ιωακειμίδης, Παλαμίδης, Κ. Θεοδωράκος, Καρακάσης.

Δράση και τη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη
Δύο ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκαν τη Κυριακή στις εγκαταστάσεις Planet στη Θεσσαλονίκη για την διεξαγωγή παιχνιδιών.

Η "Ρόμα" του Γρηγόρη Αθανασίου είχε επίσημη υποχρέωση μιας και αγωνίστηκε εκ νέου για το Πρωτάθλημα Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η καλή παρουσία των μικρών συνεχίστηκε σε αυτή τη δεύτερη φάση του θεσμού, αφού στο παιχνίδι τους με τον ΠΑΟΝΕ (2), είχαν καλή απόδοση και όμορφες συνεργασίες.

Η "Μίλαν" του Βασίλη Παμπορίδη βρήκε μπροστά της την Ακαδημία Santos για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Auteco Fair Play.

Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση δεν ήταν τόσο καλή, αφού η ομάδα επηρεάστηκε από το γρήγορο τέρμα που δέχθηκε. Στο δεύτερο μέρος η "Μίλαν" ανέβασε "στροφές", δημιούργησε φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, και προς το τέλος δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στην αντεπίθεση.

Στα γήπεδα Joga Bonito οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς έδειξαν το ταλέντο τους σε ακόμη μια αγωνιστική των ηλικιακών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ξεκίνημα με την "Μπάρτσα" στην Κ10 που συνέχισε να μας χαροποιεί με την ωραία απόδοση που "έπιασε" και στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Περαίας. Τα παιδιά του Γιάννη Ιασωνίδη πέτυχαν όμορφα γκολ, συνεργάστηκαν σωστά και χειροκροτήθηκαν από όλους.

Στην ίδια Κατηγορία η "Φιορεντίνα" βρήκε μπροστά της τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση. Η συνεχής παρουσία στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να βελτιωθούν και από αγώνα σε αγώνα βγάζουν πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος η "Λίβερπουλ" του κ. Γιοβά έδειξε και πάλι πως βρίσκεται σε καλό σημείο. Μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Ακαδημία Καλλικράτειας, όμως δεν τα παράτησε. Ανέβασε την απόδοσή της στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης και έφτασε εν τέλει στην ισοφάριση.

Πρωτιές για τις ομάδες του Αλέξανδρου στην ΕΠΣ Κιλκίς
Στην Πλαγιά βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι δύο ηλικιακές ομάδες που εκπροσωπούν την Ακαδημία μας στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς.

Η "Τσέλσι" έφτασε στη νίκη με 7-3 επί του Εθνικού Αξιούπολης, και τα παιδιά του Κωνσταντίνου Ντουντούκη έφτασαν και μαθηματικά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλους!

Η "Μάντσεστερ" στην Κατηγορία Κ12, είχε και πάλι πολύ καλή απόδοση και επιβλήθηκε με 3-0 της Γουμένισσας.

Το σερί των επιτυχιών διευρύνθηκε ακόμη περισσότερο και η ομάδα φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Σε κακή μέρα η Κ16
Βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε η Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς από τον Απόλλωνα Πόντου στην τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Βέβαια η πρόκριση στην επόμενη φάση είχε ήδη εξασφαλιστεί, όμως ακόμη και με ένα βαθμό το συγκρότημα του Βασίλη Παμπορίδη θα είχε πιο «βατό αντίπαλο» στους «16».

Τίποτα δεν…πήγε στο παιχνίδι μιας και η ομάδα του Απόλλωνα κατάφερε να βρει δίχτυα σχεδόν σε όλες της τις επισκέψεις στην περιοχή του Σιαπκάρη, ο οποίος είχε και δύο-τρεις καλές αποκρούσεις.

Σε αντίθεση με την ομάδα του Αλέξανδρου που δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σημαντικές ευκαιρίες σε γκολ όπως τα χαμένα τετ-α-τετ των Συμεωνίδη, Ζάλτου, Ιωαννίδη και Σοφή.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.