Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Ερώτηση Ειρήνης Αγαθοπούλου για τα προβλήματα των καστανοπαραγωγών της Παιονίας

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς κατέθεσε ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για τη λήψη μέτρων ή μη εκ μέρους της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των καστανοπαραγωγών του Ν. Κιλκις και συγκεκριμένα του Δήμου Παιονίας.

Στην ερώτηση τονίζεται ότι, κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε σημαντική πρόοδος στην ανάρτηση των δασικών χαρτών και λήφθηκε μια σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών ώστε να μην κωλύεται η παροχή των αγροτικών επιδοτήσεων στους παραγωγούς.

Παρά την σημαντική πρόοδο δεν έχει ακόμη επιλυθεί με οριστικό τρόπο το ιδιοκτησιακό καθεστώς του καστανοδάσους του Παϊκου καθώς και η ανέφελη παροχή των επιδοτήσεων.

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου ενημερώθηκε για τα παραπάνω προβλήματα από εκπροσώπους των καστανοπαραγωγών και την διοίκηση του συνεταιρισμού και παραμένει αρωγός για την επίλυση τους. Ερωτώνται λοιπόν οι αρμόδιοι υπουργοί εάν το υπό κατάθεση νομοσχέδιο της κυβέρνησης θα λάβει υπ’ όψιν της και τους καστανοπαραγωγούς του Παΐκου.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/11217197.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.