Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 28/2/2020, 11:00 π.μ.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα 
Συνελήφθη χθες (27 Φεβρουαρίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, 44χρονη ημεδαπή, διότι σε έρευνα της οικίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 450 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Εξιχνίαση κλοπής
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονης ημεδαπής και 17χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2019 σε περιοχή της Ημαθίας αφαίρεσαν το πορτοφόλι 82χρονου, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 290 ευρώ και 2 τραπεζικές κάρτες. Στη συνέχεια με τις κλεμμένες κάρτες πραγματοποίησαν αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ συνολικού ποσού 1.200 ευρώ.

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ανεμπόδιστη και ασφαλή κυκλοφορία των πεζών

Βεβαιώθηκαν περισσότερες από 300 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και πάνω από 50 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση σε διαβάσεις, πεζοδρόμια και θέσεις στάθμευσης για Άτομα Με Αναπηρία

Πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι με τη συγκρότηση συνεργείων ελέγχων σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική, στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνολικά ελέγχθηκαν 2.605 οχήματα και βεβαιώθηκαν 497 παραβάσεις. Συγκεκριμένα:

329 για υπερβολική ταχύτητα,

53 για παράνομη στάθμευση σε διαβάσεις, πεζοδρόμια, θέσεις στάθμευσης για Άτομα Με Αναπηρία,

47 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας/προστατευτικού κράνους, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και χρήση κινητού τηλεφώνου και

68 για διάφορες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η προσπάθεια για την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων και της ασφαλούς κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο είναι καθημερινή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.