Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση Ε. Αγαθοπούλου με τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της κοινότητας Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η κ. Αγαθοπούλου, μετά από αίτημα του προέδρου, κ. Κ. Καλαβάζη, συναντήθηκε με το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Αξιούπολης και τους οικείους δημοτικούς συμβούλους, συζητώντας για τα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας. 

Συγκεκριμένα, τα ζητήματα τα οποία έθεσαν ενώπιον της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ αφορούν την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, με πρωτοβουλίες που θα δημιουργούν εστίες έλξης τουριστών (Γαλάζια Λίμνη Σκρα, Λίμνη Μεταλλείου, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης). Επίσης, αναφέρθηκε η πρόταση του τοπικού συμβουλίου για τη βιομηχανική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και τη βελτίωση των υποδομών, όπως είναι η γέφυρα και το γήπεδο της Αξιούπολης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι τοπικοί σύμβουλοι θα εμπλέξουν τους κατοίκους στις διαδικασίες της αυτοδιοίκησης δίνοντας προτεραιότητα στον εθελοντισμό, τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη.

Τέλος, για το θέμα της ανακύκλωσης, δεσμεύτηκαν και οι δύο πλευρές για κοινές δράσεις και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Η κ. Αγαθοπούλου δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός στον συνολικό σχεδιασμό ανάπτυξης της περιοχής, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και κάνοντας τις απαραίτητες παρεμβάσεις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Η στήριξη του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι υψίστης σημασίας για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον λόγο αυτό θα επιδιώξουμε τη συνέχεια τέτοιων συναντήσεων ώστε να είμαστε ενήμεροι για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και να παρέχουμε τη στήριξή μας όπου και όταν χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.