Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Kinesis-Gym kilkis: Φιλανθρωπικό γκαλά και κοπή βασιλόπιτας

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym kilkis
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για όγδοη συνεχή χρονιά, στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου μας, Kinesis-Gym θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. 


Σας προσκαλούμε όλους μέλη και μη του γυμναστηρίου να παρευρεθείτε σε αυτήν την γιορτή που θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Και φέτος με την πολύτιμη βοήθειά σας μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας (όπως, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες και άλλα) που θα φανούν χρήσιμα σε κάποιες ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της πόλης μας. Όλη αυτή η διανομή των προϊόντων θα γίνει σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.

Η παρουσία και ενεργή συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας, θα μας γεμίσει με χαρά και ιδιαίτερη τιμή.
Η/ο τυχερή/ός της βραδιάς που θα πάρει το φλουρί, εκτός από ένα καλότυχο και γεμάτο χαρές 2020 θα κερδίσει και ένα δώρο παροχής γυμναστηρίου, μια ετήσια συνδρομή!

Η κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στις 20:00, ωστόσο η διαδικασίας συλλογής των προϊόντων έχει ξεκινήσει.


Επίσης φέτος για 3η συνεχή φορά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στις 18:00, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας  στις εγκαταστάσεις της νέας μας  δομής  ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics που βρίσκεται επί της Εθνική Αντιστάσεως 27 στην πόλη του Κιλκίς.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΕΞΊΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
Παναγιώτης Μαυρογενίδης και Αντώνης Γιαννακίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου