Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 14/1/2020, 03:45 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά και λαθραίο καπνό
Συνελήφθη χθες (13 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι, σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 44χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 γραμμάρια κάνναβη και ποσότητες καπνού συνολικού βάρους 1 κιλού και 983 γραμμαρίων, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

Εξιχνίαση κλοπής
Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, ηλικίας 72 και 53 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2018, σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσαν από την κατοχή 26χρονου αλλοδαπού, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν χθες (13 Ιανουαρίου 2020) το απόγευμα, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 4 ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως 22 ετών, διότι σε έλεγχο του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 16,8 γραμμάρια κάνναβη και 1 μεταλλικός τρίφτης κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Συλλήψεις για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα
Συνελήφθησαν χθες (13 Ιανουαρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 3 ημεδαποί ηλικίας 23, 25 και 28 ετών, διότι σε όχημα το οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν 1.435 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

Στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον έλεγχο, ο 25χρονος οδηγός του οχήματος, ανέπτυξε ταχύτητα και προκάλεσε φθορές σε περιπολικό όχημα, χωρίς όμως να καταφέρουν να διαφύγουν, καθώς ακινητοποιήθηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς. Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων, καθώς και το παραπάνω όχημα κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.
Συνελήφθησαν 3 άτομα χθες το βράδυ σε Κιλκίς και Ημαθία που μετέφεραν σε οχήματα συνολικά 15 αλλοδαπούς

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της μη νόμιμης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθησαν χθες (13 Ιανουαρίου 2020) τις βραδινές ώρες, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις σε Ημαθία και Κιλκίς, συνολικά 3 άτομα, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 44 και 27 ετών, καθώς εντοπίσθηκαν με όχημα επί της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, να μεταφέρουν 7 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως διαπιστώθηκε, μετέφεραν τα παραπάνω άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από την χώρα.

Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε, όπως και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή τους.

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς, 30χρονος αλλοδαπός, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει έναντι χρηματικής αμοιβής, 8 αλλοδαπούς, οι 4 από τους οποίους στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.