Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ η Βασιλική Μερίτα –Τσίγκα μαζί με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Η Δημοτική Ενότητα Γαλλικού αναδιατάσσει τις δυνάμεις της στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές και πορεύεται Μπροστά! Με νέους κατά βάση ανθρώπους αλλά και με έμπειρους αυτοδιοικητικούς που έχουν τη διάθεση να εισφέρουν στην υπόθεση ανάπτυξης της περιοχής και να εργαστούν για να τη θωρακίσουν με έργα υποδομής. 

Η Βασιλική Μερίτα – Τσίγκα δραστηριοποιείται για πρώτη φορά στην Αυτοδιοίκηση. Συστρατεύεται στο πλευρό του Δημήτρη Κυριακίδη γιατί πιστεύει στη δυναμική και στην ολοκληρωμένη πρόταση που έχει για το Δήμο Κιλκίς και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Η Βασιλική Μερίτα Τσίγκα κατάγεται από την Αλεξάνδρεια ν. Ημαθίας αλλά ζει στο Γαλλικό τα τελευταία είκοσι τρία χρόνια. Σπούδασε αισθητική – κοσμετολογία στη σχολή Παστέρ και εργάστηκε ως αισθητικός σε ινστιτούτα ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη. 

Ασχολήθηκε ενεργά με τα πολιτιστικά στον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο ‘’Εχέδωρος’’. Σήμερα εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση. Είναι παντρεμένη με το Σταύρο Τσίγκα και έχουν δύο γιούς, τον Κωνσταντίνο 21 ετών και τον Παύλο 18 ετών. Ζει με την οικογένειά της στο Γαλλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου