Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Ευθύμης Παπαδόπουλος: Η μικρή μας κοινωνία τις υπεραξίες δεν τις χαρίζει


Γράφει ο Ευθύμης Παπαδόπουλος*
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Οι εκλογές δεν εκτοξεύουν την προστιθέμενη αξία κανενός ούτε καθορίζουν την ταυτότητά του. Θα είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι πριν και μετά, με το ίδιο ποιόν, την ίδια εργασία, τον ίδιο κύκλο και τις ίδιες φιλοδοξίες.

Τόσα χρόνια στον αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών συμπεραίνω πως είναι προσωπικά χαμένος όποιος αντιμετωπίζει την ενασχόληση με τοπική κοινωνία ευκαιριακά, καταφεύγοντας σε υπερφίαλες υποσχέσεις του αμαρτωλού παρελθόντος, ανορθόδοξες παλαιοκομματικές τακτικές και παζαρέματα ψήφων έξω από σπίτια, που μέχρι πρότινος του ήταν άγνωστα. 

Αυτά ακριβώς απωθούν τους νέους από την ενεργοποίηση, αυτά απογοητεύουν καθημερινά κι εμάς τους ίδιους.

Στο «Δήμο Αξιών» η προτεραιότητα μας είναι τα ρεαλιστικά κατορθώματα. Απτές λύσεις, όχι φανφάρες και συγκεκριμένο πλάνο δραστηριοτήτων. Το δήλωσε και ο Παύλος Τονικίδης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου ότι σαν ένα όχημα 4Χ4 οι προτάσεις του συνδυασμού μας δομούνται σε κομβικούς πυλώνες. 

Συνυπογράφω κάθε λέξη του προγράμματος αυτού και προσπάθησα σε μια εικόνα να αναγράψω μερικές επιμέρους προτάσεις του συνδυασμού μας, όπως τις κατανοώ κι εγώ, ώστε κάθε δημότης να τις έχει στο μυαλό του. Φυσικά, αν ανατρέξει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα https://tonik.gr/θα βρει πληρέστερες απαντήσεις.

Και για να κλείσω τη σκέψη μου, το ποιοι είμαστε το καθορίζει η πορεία μας, η καθημερινή μας παρουσία, η διαχρονική συνεισφορά μας στην πόλη, όχι η απάντηση της κάλπης. Η επόμενη δημοτική αρχή πρέπει να απαρτίζεται από πρόσωπα που έχουν μεράκι να συνθέσουν τις αντιθέσεις στη βάση του διαλόγου, να συνεργαστούν και να δουλέψουν ειλικρινά για τον τόπο τους.

Καλό αγώνα σε όλους με σεβασμό και υπευθυνότητα.

*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.