Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Ο Κώστας Παγιαννίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Κώστας Παγιαννίδης θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Κώστας Παγιαννίδης είναι 52 ετών, με καταγωγή από τα Αμάραντα, παντρεμένος με δύο παιδιά και μένει στο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το 1ο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας, πωλητής σε λαϊκές αγορές.

Από μαθητής δραστηριοποιήθηκε στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα και υπήρξε μέλος της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζει να συμμετέχει σταθερά και δεν έχει λείψει ως τώρα από κανένα μικρό ή μεγάλο αγώνα του λαϊκού κινήματος.

Συμπορεύεται με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς», καθώς είναι η μόνη δύναμη που θέτει στο επίκεντρο τις λαϊκές ανάγκες και αγωνίζεται γι’ αυτές μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Είναι η μόνη δύναμη που εκφράζει τα πραγματικά συμφέροντα του λαού του Κιλκίς, καθώς τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια που κατεβαίνουν στις εκλογές στο Δήμο Κιλκίς, συμφωνούν στην ίδια ακριβώς στρατηγική, βάζουν μπροστά τις ανάγκες των μεγάλων επιχειρηματιών, των εργολάβων. Γι’ αυτό θέτουν στο δημόσιο διάλογο δευτερεύοντα ζητήματα, περιστρέφουν τις συζητήσεις γύρω από τα πρόσωπα, και δεν λένε κουβέντα για τα σοβαρά προβλήματα των δημοτών της πόλης και των χωριών.

Η πείρα των τελευταίων χρόνων δείχνει πιο καθαρά ότι η Τοπική Διοίκηση υλοποιεί όλο και περισσότερο την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης σε τοπικό επίπεδο. Οι Δήμοι και οι Περιφέρειες, όπως και ο Δήμος Κιλκίς, έχουν γίνει «φιλέτα» για «μπίζνες» και επιχειρηματικά κέρδη, την ώρα που ο λαός βγαίνει συνεχώς χαμένος.

Γι’ αυτό σ’ αυτές τις εκλογές χρειάζεται ο ίδιος ο λαός να κάνει τη διαφορά δυναμώνοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ώστε να εκλεχτούν πολύ περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι.

Γιατί ο λαός του Κιλκίς έχει ανάγκη από δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους που θα διεκδικούν, δεν θα συμβιβάζονται και θα βρίσκονται στο πλάι των ανθρώπων που εργάζονται και παράγουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.