Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Διευκρινίσεις για την απουσία Δ. Κυριακίδη από το "Πολιτικό Τραπέζι" της ΕΡΤ3

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Αναφορικά με τη χθεσινή προεκλογική εκπομπή της ΕΡΤ3 "Πολιτικό Τραπέζι", που φιλοξένησε τους υποψήφιους Δημάρχους Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δε συμμετείχε στο πάνελ των προσκεκλημένων επειδή είχε ήδη προγραμματισμένη περιοδεία σε Αργυρούπολη, Σεβαστό, Κορωνούδα, Αναβρυτό και ομιλία στην Επτάλοφο. 

Η πρόσκληση για τον τηλεοπτικό διάλογο έγινε την τελευταία στιγμή (για την ακρίβεια την Πέμπτη 9 Μαΐου) ενώ οι κάτοικοι του ανατολικού Κιλκίς είχαν ήδη ενημερωθεί από τις αρχές της εβδομάδας για το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Κυριακίδη. 

Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι το πρόγραμμα της περιοδείας δε θα μπορούσε να ακυρωθεί την τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον όταν οι κάτοικοι είχαν ήδη ενημερωθεί για τις λεπτομέρειές του, για χάρη του προχειρότατου κρατικού προγραμματισμού.

Με την ευκαιρία ανακοινώνεται ότι ο Δημήτρης Κυριακίδης θα συμμετάσχει στην τηλεοπτική συζήτηση "Πέριξ" της TV 100 για τις δημοτικές εκλογές του 2019 την Τρίτη 14 Μαΐου στις 12:30 το μεσημέρι. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.