Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

Ευχαριστήρια δήλωση νέας Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας & Πολιτισμού Κιλκίς Άννας Δημάκη

Υπογράφει η Άννα Δημάκη
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας & Πολιτισμού Κιλκίς
"Επιθυμώ, καταρχάς, να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη για την τιμητική επιλογή στο πρόσωπό μου. Η απόφασή του να με ορίσει ως Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού είναι για μένα μια νέα απαιτητική αποστολή και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να αναδείξουμε περαιτέρω την κοινωνική και πολιτιστική πολιτική του Δήμου Κιλκίς. Με σεβασμό στις αξίες μας, με αξιοποίηση του τοπικού έμψυχου δυναμικού, με συνεργασία και εξωστρέφεια.

Η εμπειρία μου στο Δήμο Γαλλικού ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού το 2009 πιστεύω ότι θα βοηθήσει και θα δώσει σημαντικά ερείσματα για μια πιο αποτελεσματική προσέγγιση στον πολιτιστικό τομέα.

Δοθέντος ότι η περίοδος αυτή όπου αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου είναι προεκλογική, οφείλω προκαταβολικά να ξεκαθαρίσω ότι η τοποθέτησή μου στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού είναι αποσυνδεδεμένη από προεκλογικές σκέψεις, πολύ δε περισσότερο από σκοπιμότητες και υποτιθέμενες κατευθύνσεις που αφορούν το αυτοδιοικητικό μου μέλλον. Είναι πολύ μακριά όλα αυτά και από το χαρακτήρα μου και από την πολιτική μου λειτουργία.

Παραμένω πολιτικά ενεργός πολίτης, δημοτική σύμβουλος, Πρόεδρος στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Κιλκίς, Αντιπρόεδρος στον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών και από σήμερα επιφορτίζομαι με νέα καθήκοντα.

Θέλω να διαβεβαιώσω το Δήμαρχο Κιλκίς, το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς και τους συμπολίτες μου ότι θα βάλω τα δυνατά μου, όπως πάντα, ώστε να ανταποκριθώ με επιτυχία στο έργο μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου