Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δημήτρης Ι. Κυριακίδης υποψήφιος στο δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη
Δήλωση Δημήτρη Ι. Κυριακίδη
"Το να κάνουμε κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό για την πόλη και τον δήμο μας πιστεύω ότι απασχολεί τη σκέψη πολλών νέων ανθρώπων που έχοντας επιλέξει να ζήσουν στον τόπο τους έχουν τη φιλοδοξία να γίνουν οι συνεχιστές για τη δημιουργική προοπτική του. 

Με νέες ιδέες και πρακτικές, προάγοντας την καινοτομία και τις έξυπνες λύσεις.

Θέλοντας να εκφράσω τους ανθρώπους της γενιάς μου και να φανώ χρήσιμος στον τόπο μου αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με το Δημήτρη Κυριακίδη. Τα κριτήρια που προσμέτρησαν για την επιλογή στο πρόσωπό του είναι η βαθιά γνώση των αυτοδιοικητικών ζητημάτων, η εντιμότητα, η αξιοσύνη του. 

Ο Δημήτρης Κυριακίδης αποπνέει στη συμπεριφορά του ήθος και ευγένεια. Είναι ένας νέος άνθρωπος, με διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, έχει σχέδιο για την ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς και είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας θα εκτιμήσουν τα προσόντα του, θα εμπιστευθούν τους νέους ανθρώπους και θα δώσουν στον τόπο μας την ευκαιρία που χρειάζεται για να πάει μπροστά υπερψηφίζοντας το δημοτικό μας συνδυασμό’’

Σύντομο βιογραφικό
Ο Δημήτρης Κυριακίδης κατάγεται από το χωριό Καμπάνη και είναι 31 ετών. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδικότητα “Μηχανικός ανανεώσιμων πηγών ενέργειας”. Έχει εργαστεί σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες του Κιλκίς αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία διοίκησης και εσωτερικού ελέγχου. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ασχοληθεί με τα κοινά και με τον αθλητισμό. Κατέρχεται υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές εκλογές για πρώτη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου