Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της Κληματσάκη Ελευθερίας

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
H Ελευθερία Κληματσάκη με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, μεγάλωσε, εργάζεται και κατοικεί στην πόλη του Κιλκίς. Είναι παντρεμένη με τον Αχιλλέα Φωτιάδη από το Χέρσο. Είναι πτυχιούχος Νοσηλεύτρια ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια διατηρεί ατομική επιχείρηση χειροποίητων και λαογραφικών ειδών.

Αυτή η νέα παρουσία με τη ζωντάνια και την ενέργειά της έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις της και να παρουσιαστεί πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά του τόπου μας με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Με όρεξη και πάθος με ότι καταπιάνεται και ευαισθησία στον πολιτισμό και την Ελληνική Παράδοση, η Ελευθερία θέλει να ξεχωρίσει από τις κλασικές γυναικείες επιλογές των συμπολιτών μας και να κάνει τα πρώτα βήματά της στην αυτοδιοίκηση κοντά μας.

Ειδικεύεται στην τέχνη του παραδοσιακού χειροποίητου κεντήματος και πλεξίματος και έχει διδάξει αυτήν σε γυναίκες της πόλης μας. Ενεργό μέλος του Δ.Σ και του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς “Το Αρκάδι” έχει συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις του σε όλη την επικράτεια. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και αποτελεί ένα κρητικό πολύτιμο πετράδι στο Κιλκίς.

Αυτή η επιβλητική Ελληνίδα, με την εργατικότητα, κοινωνικότητα και τον ανοιχτό χαρακτήρα εντάσσεται κι ενισχύει από σήμερα την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και γνωρίζουμε ότι μπορούμε όλοι μαζί να πάμε μπροστά την κοινωνία και τον τόπο μας, με περηφάνεια και δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου