Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Ενημερώνουμε τους γονείς κατόχους voucher ΕΣΠΑ που έχουν ενταχθεί ή επιθυμούν να ενταχθούν στα προγράμματα εκπαίδευσης - αθλητισμού και δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά τους στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids επί της οδού 21ης Ιουνίου 20, ΚΔΑΠ Kinesis for Junior επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και Περικλέους γωνιά Κιλκίς και ΚΔΑΠ Kinesis all about kids στην νέα μας δομή 600τ.μ. επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 27 στην καρδιά της πόλης του Κιλκίς, ότι από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από 14:00 έως 22:00 θα βρίσκεται όλη η εκπαιδευτική ομάδα στις εγκαταστάσεις μας. Θα είμαστε όλοι εκεί, στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε απορία και να σας διαθέσουμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλυτικά, ανά ημέρα, ώρα και γκρουπ.


*οι διαθέσιμες θέσεις που έχουν απομείνει έως και σήμερα είναι πολύ λίγες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

**Η Γραμματεία της δομής μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids επί της 21ης Ιουνίου 20 ☎️ 2341022220
είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 09:00 έως τις 22:00 για να σας εξυπηρέτηση, εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του γυμναστηρίου Kinesis-Gym επί της 25ης Μαρτίου 24 από τις 8:30 έως τις 23:00
☎️ 2341020450

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.