Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Για ποιον λόγο χρειάζεται να απευθύνεται κάποιος στη "Γνώμη", προκειμένου να λυθούν προβλήματα;

Υπογράφει ο Γιάννης Κολιούσκας
Με αφορμή την απάντηση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου σε φωτογραφία και σχόλιό μου που απέστειλα στη "Γνώμη" (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), αναφέρω τα εξής:
1. Είναι καθησυχαστικό ότι στον πίνακα δεν υπάρχει επικίνδυνη ηλεκτρική τάση, σε κάθε περίπτωση όμως η θέση του είναι τελείως ακατάλληλη, διότι είναι συνεχώς εκτεθειμένος σε ακούσιες ή εκούσιες (όπως υποστηρίζει η υπηρεσία) παρεμβάσεις.

2. Είναι απόλυτα κατανοητό ότι η τεχνική υπηρεσία δεν μπορεί ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει τις πιθανές ζημίες στις (ειλικρινά, εκατοντάδες;) εγκαταστάσεις αναλόγου τύπου στα διοικητικά όρια του Δήμου. 

Αναρωτιέμαι, λοιπόν, γιατί μία δημοτική υπηρεσία "ενοχλείται" όταν οι δημότες επισημαίνουν σε αυτήν, πάντα καλοπροαίρετα και κόσμια (παρακαλώ ανατρέξτε σε παλαιότερες αναρτήσεις μου για του λόγου μου το αληθές), έστω και δια του ηλεκτρονικού τύπου εν προκειμένω, προβλήματα που υφίστανται στην πόλη.
3. Το συγκεκριμένο παρκάκι ποτέ δεν ποτίστηκε από το "εγκατεστημένο" σύστημα άρδευσης.

4. Είναι πολύ σωστό η υπηρεσία να παρέχει τη δυνατότητα να επικοινωνούν οι δημότες απ'ευθείας με αυτήν και σίγουρα αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος. Ας αναρωτηθούν, λοιπόν, οι υπεύθυνοι για ποιον λόγο χρειάζεται να απευθύνεται κάποιος στη "Γνώμη" ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο ηλεκτρονικό μέσο, προκειμένου να λυθούν προβλήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.