Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΚουΠα Κιλκίς - Εκδόθηκε το Year Book της ομάδας


Η ομάδα της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς πρωτοστατεί για άλλη μια φορά. Ένα 40σέλιδο λεύκωμα που καταγράφει τις προσπάθειες διάκρισης της ομάδας κατά το διάστημα της περσινής σεζόν με φωτογραφίες, στατιστικές αναλύσεις και πολλά άλλα, έρχεται να κοσμήσει τη βιβλιοθήκη του συλλόγου. Μια ξεχωριστή αν μη τι άλλο ενέργεια προβολής της ομάδας από το Κιλκίς.
Ο δημιουργός του λευκώματος Γιάννης Σιταρίδης περιγράφει με λίγες λέξεις το λεύκωμα και ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην υλοποίησή του.

Νιώθω και είμαι περήφανος για αυτό το λεύκωμα.
Μόλις παρέλαβα 100 τεύχη. Πρόκειται για το απόσταγμα όλης της χρονιάς. 10 ολόκληροι μήνες γεμάτοι χαρές και λύπες (περισσότερες ήταν οι χαρές πάντως), ποτισμένοι από τον ιδρώτα αυτών των παιδιών που κατάφεραν με πολύ κόπο, επιμονή και αυταπάρνηση να ανεβάσουν την ομάδα μας μια κατηγορία, κάνοντας τους αντιπάλους μας να παραμιλάνε θετικά ή αρνητικά δεν έχει σημασία, σημασία έχει πως μπήκαμε στην καθημερινότητά τους, τους απασχολήσαμε τους ενοχλήσαμε το μυαλό και τελικά τους ξεπεράσαμε…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους αυτούς των οποίων τα κατορθώματα προσπάθησα να καταγράψω. Οι παίκτες είναι οι ήρωές μου και σε αυτούς κατά το μεγαλύτερο βαθμό απευθύνομαι. Ένα ακόμα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρώτα φίλο και αδερφό και μετά coach της ομάδας Θωμάς Τσάτσης για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στο ταξίδι αυτό.




Ηλία Καλπάκα φίλε μου αγαπημένε, αν δεν ήσουν εσύ δεν θα υπήρχε και αυτό. Χίλια ευχαριστώ και σε εσένα, αγόρι… και σόρρυ που σε πρέσαρα τόσο πολύ μέχρι να ολοκληρωθεί το τελικό lay out… (όποιος αγαπάει παιδεύει, λένε…)


Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε την έμπρακτη συμβολή του χορηγού επικοινωνίας της ομάδας μας, Λόφος που μεγαλώνει ο ίδιος και μας μεγαλώνει και εμάς παράλληλα με τη βοήθεια που μας παρέχει. Ευχαριστώ λοιπόν Vasilis Vasiliadis για τη συνεισφορά σου στην εκτύπωση του παρόντος λευκώματος.


Δεν σας κρύβω πως από την αρχή της σεζόν σκεφτόμουν να δημιουργήσω ένα είδος εντύπου που θα καταγράφει με κάποιο τρόπο τη χρονιά που πέρασε, με στόχο να το μοιράσω στους παίκτες και τους προπονητές της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς, ευχαριστώντας τους για το ταξίδι που κάναμε και μέχρι εκεί.

Στην πορεία όμως θεώρησα πως αν ανέβαζα επίπεδο και αναβάθμιζα το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και τον αριθμό αντιτύπων – όπως και έγινε – θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω ως μέσο συγκέντρωσης πόρων για τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας (μετακινήσεις, καύσιμα, καφέδες, νερά κλπ).


Και έτσι κι έγινε. Το περιεχόμενο λοιπόν εμπλουτίστηκε. Παρουσιάστηκαν οι παίκτες και προπονητές με μίνι περιγραφή της μπασκετικής δράσης τους, τα στατιστικά πλαισίωσαν τις περιγραφές των αγώνων, τα best of three σε κάθε στατιστική κατηγορία απογείωσαν το αποτύπωμα των αριθμών στο έντυπο, οι φωτογραφίες της ομάδας του έδωσαν το χαρακτήρα του λευκώματος, το γραφιστικό στήσιμο ήρθε να ολοκληρώσει την συνολική αυτή προσπάθεια (ξεπερνά αδιαμφισβήτητα κατά πολύ δουλειές ομάδων ανώτερων κατηγοριών που εδώ που τα λέμε δεν ξέρω αν υπάρχουν), ενώ η ποιότητα της εκτύπωσης αλλά και συνολικά του εντύπου ολοκλήρωσαν μια δουλειά που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με πολύ κόπο, με άλλο τόσο χρόνο αλλά με μεράκι και πολλή πολλή αγάπη για την ομάδα μας, την ΚουΠα Κιλκίς!

Αυτά για φέτος. Στο επανιδείν… 

Γιάννης Σιταρίδης
KouPa Basketball Manager

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.