Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Καλή αντάμωση σε νέες κινηματογραφικές περιπλανήσεις με την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Τώρα που τα φώτα της οθόνης του θερινού κινηματογράφου της πόλης μας έσβησαν είναι η ώρα να μοιρασθούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας για ένα ολόκληρο καλοκαίρι που περάσαμε παρέα.

Και πιστέψτε μας, παρόλο που για τους ανθρώπους της τέχνης ήταν, πέρα από μεγάλη ευθύνη, για κάποιους αρκετά δύσκολο γιατί είναι εργαζόμενοι, το απόσταγμα του κινηματογραφικού καλοκαιριού μόνο χαρά, πληρότητα, θετική ενέργεια και χαμόγελα μας δημιουργεί.

Περάσαμε υπέροχα μαζί σας, κάθε βραδιά, κάθε ταινία είχε κάτι να μας μάθει, να συζητήσουμε, να σχολιάσουμε, να γνωριστούμε καλύτερα. Η παρουσία σας πάντα ήταν τόσο ζεστή, τόσο χαμογελαστή, τόσο ανθρώπινη που μας έκανε να νοιώθουμε σαν μια πλατιά οικογένεια.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πλαισίωση των προβολών του θερινού κινηματογράφου, για την υπομονή σας όταν δεν βρίσκατε θέση, για την τσαχπίνικη διεκδίκηση μιας καρέκλας, για την ανηφόρα που ανεβαίνατε ασθμαίνοντας για να απολαύσετε την ταινία.

Ευχαριστούμε και το Δήμο Κιλκίς που εμπιστεύθηκε την ΤΕΧΝΗ, και έδωσε ζωή στον θερινό κινηματογράφο, που, εξαιτίας της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου, θα έμενε βουβός και αφώτιστος, η συνεργασία υπήρξε υποδειγματική τόσο με την κ. Άννα Δημάκη όσο και με την κ.Κατερίνα Ζιούτα και τον κ.Ανέστη Πογέλη.

Ευχαριστούμε πολύ την Αλεξάνδρα, το Γιάννη, την Δέσποινα, το Βασίλη, την Βάσω, την Μαρίνα, την Δέσποινα, την Σοφία, τον Λάσκαρη, την Μαρία, τη Μάρθα, τη Σοφία και πολλούς πολλούς που μας κράτησαν το χέρι όταν κουραζόμασταν.

Τα καλοκαιρινά μας βράδια τα συντρόφευσαν υπέροχες ταινίες, διαλεγμένες από επαϊοντα του χώρου, επαγγελματία, σε ένα περιβάλλον όπου η οθόνη προβολής έσμιγε με τον ουρανό και σκόρπαγε τα όνειρα ξεσκέπαστα στους μύθους . Γελάσαμε πολύ με το «Δείπνο ηλιθίων», την «Οικουγένεια», τις «10 ημέρες χωρίς τη μαμά», προβληματισθήκαμε πολύ με την ταινία «Το τετράγωνο», πονέσαμε πολύ με τις ταινίες «Τι θα πεί ο κόσμος» και «Η μεγάλη υπόσχεση». Φιλοξενήσαμε φίλους της Τέχνης, τον Ανδρέα Μορφονιό, εξαιρετικό σκηνοθέτη και τον Φάνη Μουρατίδη, αγαπημένο ηθοποιό, παρακολούθησαν μαζί μας την ταινία «Τζαμάικα», μας μίλησαν για αυτή και μοιράσθηκαν τις σκέψεις τους. Από τις 9 Ιουλίου έως και τις 29 Αυγούστου 2019 η ψυχή μας γέμισε. Και όπως λέει η αγαπημένη μας Λίνα Νικολακοπούλου, η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Και εσείς μας δώσατε μια γνήσια, αυθόρμητη, ευγενική σωτηρία ψυχής. Κρατάμε τη θετικότητα, τα χαμόγελα και τις κουβέντες μας ως όμορφα μαθήματα συν-ύπαρξης και συν-(μ)βίωσης.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε με καλό σινεμά, με ξεχωριστές ταινίες στην κινηματογραφική λέσχη της Τέχνης, από τις 9 Οκτωβρίου και κάθε δεύτερη Τετάρτη, στον γνωστό χώρο υπέροχα φιλοτεχνημένο και ανακαινισμένο από τον εικαστικό Χαρίτωνα Παπαδόπουλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σας εύχεται καλό φθινόπωρο και καλή αντάμωση σε νέες κινηματογραφικές περιπλανήσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.