Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (3/9/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Το παιχνίδι ξεκίνησε

Η αναμονή τελείωσε και η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε στον Αλέξανδρο Κιλκίς.
Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου το Αθλητικό Κέντρο της Ακαδημίας μας γέμισε από παιδιά, κάτι που γέμισε με ικανοποίηση τους υπεύθυνους και τους προπονητές, καθώς είναι η πιο ισχυρή ανταμοιβή για την δουλειά των είκοσι ετών που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας.


Ο Αλέξανδρος Κιλκίς μετρά έως τώρα 21 τμήματα ποδοσφαίρου, με τον... λογαριασμό να εξακολουθεί να αυξάνει.

Φυσικά ως πρώτη μέρα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν και πάλι τους φίλους τους και τους προπονητές, αλλά φυσικά και να πιάσουν αμέσως δουλειά.

Γενέθλια στις πισίνες
Οι πισίνες δίνουν χαρά στα μικρά παιδιά, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να έχει τη δυνατότητα να διοργανώνει και παιδικά πάρτυ γενεθλίων.

Οι τούρτες κάνουν την εμφάνισή τους δίπλα στο νερό, δίνοντας μια άλλη νότα διασκέδασης.

Προπονητικό Καμπ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί παιδιά ανεξαρτήτου συλλόγου και ακαδημίας, στo πρώτο προπονητικό camp της χρονιάς που θα λάβει χώρα στις 14 Σεπτεμβρίου.

Οι γεννηθέντες 2007-2008, με ώρα προσέλευσης στις 16.15, ξεκινούν προπόνηση στις 17.00.

Οι γεννηθέντες 2009-2010, με ώρα προσέλευσης στις 17.45, ξεκινούν την προπόνησή τους στις 18.30.

Οι προπονήσεις θα γίνουν παρουσία του σκάουτερ του ΠΑΟΚ Κώστα Λαγωνίδη, του υπευθύνου των Ακαδημιών και Προπονητικών Κέντρων των "Ασπρόμαυρων" Ιωάννη Αβραμίδη, και των προπονητών Αλέξανδρου Θεοδωρίδη και Μαγδαληνής Τσουκαλά.

Οι προπονήσεις θα λάβουν χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος Κιλκίς το οποίο είναι το επίσημο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Νομό μας, με την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς να αποτελεί την πολυπληθέστερη στο δίκτυο Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές να προσέλθουν με την αθλητική τους περιβολή.

Όμορφες εμπειρίες Scouras Camp
Περισσότερα από εξήντα παιδιά των τμημάτων Ποδοσφαίρου και Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς, πέρασαν μία υπέροχη εβδομάδα στην Κατασκήνωση Σκούρας στη Νέα Φώκαια της Χαλκιδικής.

Με συνοδούς προπονητές τον Βασίλη Ορμανίδη, τον Γιάννη Ιασωνίδη και την Σπυριδούλα Μηναρετζή, οι αθλητές του Αλέξανδρου ασχολήθηκαν με πλήθος δραστηριοτήτων, όπως Extreme Sports απέκτησαν πολλές εμπειρίες και παραστάσεις, και δημιούργησαν ισχυρούς δεσμούς φιλίας.

Ολοκληρώθηκε το Aqua Fitness
Η καινοτομία με το Aqua Fitness ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Το φετινό καλοκαίρι στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς, είχε την καλύτερη γυμναστική για τον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτή στο νερό. Η κ. Εύη Καζαντζίδου κατέθεσε τα διαπιστευτήρια της, με τα μαθήματα να παρακολουθούνται από πολλές κυρίες.

Ραντεβού λοιπόν την επόμενη χρονιά ακόμη καλύτεροι και περισσότεροι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.