Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Απάντηση τεχνικής υπηρεσίας δήμου Κιλκίς σε δημοσίευμα της ''Γνώμης''

Απάντηση σε δημοσίευμα της ''Γνώμης''
Με αφορμή φωτο - σχόλιο που δημοσιεύθηκε στο διαδικτυακό ενημερωτικό χώρο «Γνώμη Κιλκίς» στις 2/9/2019 με τίτλο: "Πάρτε τον από κει" κρίνεται σκόπιμο από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κιλκίς να διευκρινιστούν τα ακόλουθα:

Τεχνική Υπηρεσία δήμου Κιλκίς:  Ο ηλεκτρολογικός πίνακας, στον οποίο αναφέρεται το σχόλιο συμπολίτη μας, περιέχει έναν προγραμματιστή άρδευσης που λειτουργεί με μπαταρίες 9 volt και ρυθμίζει την αυτόματη άρδευση του πάρκου. Συνεπώς στον πίνακα δεν υπάρχει επικίνδυνη ηλεκτρική τάση.

Σχολιασμός ΓΝΩΜΗΣ: Δηλαδή επειδή λειτουργεί με μπαταρίες 9 Volt μπορεί να παρουσιάζει την εικόνα αυτή; (Βλέπε φωτογραφία) Εξάλλου εμείς δεν αναφέραμε πουθενά ότι στον πίνακα υπάρχει ηλεκτρική τάση. Οι προφανείς λόγοι που αναφέρουμε μπορεί να είναι αισθητικοί, περιβαλλοντικοί, να αφορούν στην φθορά δημόσιας περιουσίας, να μας αρέσει το πράσινο χρώμα του γρασιδιού και όχι το κίτρινο του ξερού γρασιδιού, μπορεί να έχουμε βγει βόλτα με ένα φίλο μας από τη Θεσσαλονίκη και να ντραπούμε επειδή δεν θα μπορούμε να απαντήσουμε αν μας ρωτήσει γιατί έχει αυτή την εμφάνιση ο πίνακας... 

Τεχνική Υπηρεσία δήμου Κιλκίς: Η θύρα του ηλεκτρικού πίνακα παραβιάσθηκε από αγνώστους, πιθανόν με λοστό ή κατσαβίδι. Όπως διαπιστώθηκε, έχουν κλαπεί οι μπαταρίες του προγραμματιστή άρδευσης με αποτέλεσμα την αδυναμία λειτουργίας της αρδευτικής εγκατάστασης.

Σχολιασμός ΓΝΩΜΗΣ: Αγαπητοί το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τον δημότη είναι από ποιους και με ποιο τρόπο έγινε η ζημία, αλλά η ζημία αυτή καθ' αυτή.

Τεχνική Υπηρεσία δήμου Κιλκίς: Δοθέντος του ότι υπάρχουν εκατοντάδες εγκαταστάσεις αναλόγου τύπου στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς, γίνεται αντιληπτό ότι η Τεχνική Υπηρεσία δε μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα τυχόν ζημίες ή βανδαλισμούς τους.

Σχολιασμός ΓΝΩΜΗΣ: Εδώ θέλουμε επίσημα να μας αναφέρετε πόσες ακριβώς εγκαταστάσεις αναλόγου τύπου βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς. Μη μας πείτε ότι δεν ξέρετε γιατί τότε θα βγάλουμε δυσάρεστα συμπεράσματα. 

Τεχνική Υπηρεσία δήμου Κιλκίς: Για το λόγο αυτό κρίνεται απολύτως χρήσιμη η ενημέρωσή της από τους ίδιους τους δημότες. Στη διάθεσή τους βρίσκονται οι τηλεφωνικοί αριθμοί: 2341352252 και 2341352255, όπου μπορούν να απευθύνονται για προβλήματα αρμοδιότητας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κιλκίς.

Σχολιασμός ΓΝΩΜΗΣ: Εδώ θέλουμε να μας ενημερώσουν οι δημότες του Κιλκίς αν έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο για παρόμοια περιστατικά και αν αυτά διορθώθηκαν με την ίδια σπουδή όπως ο συγκεκριμένος πίνακας.

Τεχνική Υπηρεσία δήμου Κιλκίς:  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τεχνική Υπηρεσία αποκατέστησε άμεσα την ζημία που υπέστη ο ηλεκτρολογικός πίνακας από τον βανδαλισμό και σε καμία περίπτωση δεν «τον πήρε από κει», διότι θα ξεραθεί εντελώς το πράσινο του πάρκου.

Σχολιασμός ΓΝΩΜΗΣ: Δηλαδή αν δεν το είχαμε επισημάνει θα διορθωνόταν ο πίνακας από μόνος του και δεν θα ξεραινόταν το πράσινο του πάρκου;

Αλήθεια αν γράφαμε "Αφήστε τον εκεί", θα σας πείραζε;

Διατελούμε εν αναμονή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.