Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Νέα επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, η Μαρία Αντωνίου

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, τοποθετείται η Μαρία Αντωνίου.
Στόχος είναι το Γραφείο Πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο και περιεχόμενο, όχι μόνο για την επαφή με τους πολίτες και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, αλλά σε συνεργασία με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης και τις αυτοδιοικητικές αρχές να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής και την προβολή του brand Μακεδονία.

Το βιογραφικό της Μαρίας Αντωνίου
Η Μαρία Αντωνίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστοριά. Σπούδασε δασολογία στην Γεωπονοδασολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δασολόγος σε πολλές εταιρείες του ιδιωτικού τομέα αλλά και στο Δημόσιο στις Διευθύνσεις Δασών Φθιώτιδας και Καστοριάς. Από το Φεβρουάριο του 2005 έως τον Ιούνιο του 2009 διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς.

Το 2007 εκλέχθηκε αιρετό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Από τον Μάιο του 2012 έως τον Ιούνιο 2019 διετέλεσε Βουλευτής Καστοριάς με την Νέα Δημοκρατία. Από τον Ιανουάριο 2016 μέχρι Ιούνιο 2019 ήταν αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνη για θέματα έρευνας και καινοτομίας. Η Μαρία Αντωνίου είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.