Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Συνελήφθησαν 4 άτομα στη Χαλκιδική για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση κοκαΐνης

Συνελήφθησαν χθες (6 Αυγούστου 2019) τα ξημερώματα στη Χαλκιδική, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 4 άτομα, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση κοκαΐνης.

Πρόκειται για 3 αλλοδαπούς ηλικίας 26, 22 και 19 ετών και έναν 30χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε έρευνα του οχήματος που επέβαιναν σε περιοχή της Χαλκιδικής, εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) με ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 11,06 γραμμαρίων, έτοιμες προς διακίνηση.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους και συνολικό χρηματικό ποσό 515 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 26χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου κοκαΐνη βάρους 1 γραμμαρίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.