Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Ρίας Αλτιπαρμακίδου, στην περιοχή της Παιονίας

Δελτίο τύπου υποψήφιας βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Ρίας Αλτιπαρμακίδου
Τις περιοδείες, μπροστά στις βουλευτικές εκλογές, ξεκίνησε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Αλτιπαρμακίδου Μαρία (Ρία), από την περιοχή της Παιονίας.

Η Ρία Αλτιπαρμακίδου περιόδευσε σε χώρους και στέκια νεολαίας, συζητώντας για την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, και για το γεγονός ότι με δυνατό ΚΚΕ μέσα στη Βουλή, θα δυναμώσουν και οι διεκδικήσεις της νεολαίας, των μαθητών, των νέων εργαζόμενων, των ανέργων.

Σημείωσε ότι η νεολαία πρέπει να στείλε σαφές μήνυμα καταδίκης στα κόμματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, τα οποία έχουν ευθύνες για την βαρβαρότητα που ζει η νεολαία, με την ανακύκλωση της ανεργίας, τις ολιγόμηνες συμβάσεις εργασίας, τους καθηλωμένους μισθούς, τις άσχημες εργασιακές συνθήκες, τη μετανάστευση.

Σημείωσε, επίσης, ότι η νεολαία δεν πρέπει να σκορπίσει την ψήφο της σε διάφορα κόμματα που εμφανίζονται ως νέα και διαφορετικά, όμως αποτελούν τελικά κόμματα μια χρήσης, που μοναδικό τους σκοπό έχουν να στηρίξουν την όποια αντιλαϊκή πολιτική.

Ακόμα, τόνισε, ότι ο στόχος της απομόνωσης της φασιστικής Χρυσής Αυγής, πρέπει να συνεχιστεί ακόμα περισσότερο μπροστά στα εθνικές εκλογές, και συνολικά ο ελληνικός λαός και η νεολαία να πετάξουν έξω από τη βουλή αυτό το ναζιστικό δολοφονικό συνονθύλευμα.

Η Ρία Αλιτπαρμακίδου εξήγησε στις συζητήσεις που είχε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος για το λαό και τη νεολαία, γιατί η Ελλάδα έχει έμπειρο εργατικό και επιστημονικό δυναμικό, έχει τεράστιες δυνατότητες βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής, που μπορούν να εξασφαλίσουν τη λαϊκή ευημερία, την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος και γενική μείωση του εργάσιμου χρόνου.

Σύντομο βιογραφικό της Αλτιπαρμακίδου Μαρίας (Ρίας)

Η Ρία Αλτιπαρμακίδου είναι 27 ετών, μεγάλωσε στο Πολύκαστρο και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνικής Διοίκησης στο ΔΠΘ στην Κομοτηνή. Έχει ολοκληρώσει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Πολιτική Ιστορία, με θέμα: «Πολιτική Ιστορία και Γεωστρατηγικές Σπουδές» στο ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα εργάζεται σε συμβολαιογραφικό γραφείο. Είναι μέλος του Σωματείου Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι Γραμματέας της οργάνωσης της ΚΝΕ του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.