Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Παρέμβαση του Κώστα Σιδηρόπουλου, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ, στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Πολιτικό Τραπέζι»


Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Σιδηρόπουλου
Παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3, «Πολιτικό Τραπέζι», του δημοσιογράφου Γ. Γεωργιάδη, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστας Σιδηρόπουλος, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος, αρχικά σημείωσε ότι ο λαός δεν πρέπει με την ψήφο του να στηρίξει τα κόμματα που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, όπως η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν πρέπει να δώσει «λευκή επιταγή» και στήριξη σε «κόμματα μιας χρήσης», όπως είναι σήμερα η «Ελλήνων Λύσης» και η «ΜΕΡΑ 24», γιατί η ψήφος σ’ αυτά τα κόμματα την επόμενη μέρα θα κατατεθεί στην αντιλαϊκή πολιτική οποιασδήποτε κυβέρνησης.

Τόνισε, πως η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό είναι η ψήφος στο ΚΚΕ, γιατί το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά δίπλα στους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τη νεολαία, υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους, καταθέτει προτάσεις ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων. Ενώ και την επόμενη μέρα ένα ισχυρό ΚΚΕ θα βάζει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική και με την πάλη του θα ανοίγει την προοπτική για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης υπέρ του λαού.

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος, αναφέρθηκε, επίσης, στις εκτιμήσεις του ΚΚΕ σε σχέση με τις εξελίξεις στα ελληνο-τουρκικά, στη θέση του ΚΚΕ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς και για τα υπόλοιπα διεθνή ζητήματα, για το ρόλο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και την επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στη συνολική πρόταση του ΚΚΕ, η οποία στηρίζεται στο γεγονός ότι η Ελλάδα διαθέτει έμπειρο εργατικό και επιστημονικό δυναμικό, έχει τεράστιες βιομηχανικές και αγροτικές παραγωγικές δυνατότητες, έχει τη δυνατότητα η οικονομία της χώρας να παρέχει λαϊκή ευημερία, να ικανοποιεί τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου