Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Κραυγή αγωνίας Πεδινιωτών: "Κλείνει το σχολείο μας"

Πηγή: http://www.pedino.gr
Το χωριό Πεδινό Κιλκίς χρειάζεται 3 παιδιά σε ηλικία δημοτικού για να κρατήσει το σχολείο του ανοιχτό τον Σεπτέμβριο 2019. Το χωριό μας βρίσκεται μεταξύ Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, 35 λεπτά από Θεσσαλονίκη και 10 λεπτά από Κιλκίς. 

Προσφέρει 1-2 σπίτια για ενοικίαση σε οικονομική τιμή για να μπορέσεις εσύ και τα παιδιά επιτέλους να αναπνεύσεις λίγο καθαρό οξυγόνο. Προσφέρει πάρκο και δάσος, παντοπωλεία, καθαρούς δρόμους, μεγάλους κήπους και μπαχτσέδες με ντομάτες και πιπεριές αλλά όχι μπετόν και φασαρία, και καυσαέριο αναζητήστε το αλλού. Επίσης άνετο πάρκινγκ με το κοντινότερο αυτοκίνητο το λιγότερο σε ακτίνα 50 μέτρων.

Έχουμε ένα ενεργό πολιτιστικό σύλλογο όπου θα γνωρίσετε τους φιλικούς θρακιώτες και πόντιους κατοίκους μας. Ένα σχολείο που έχει βγάλει 4 πανελληνιονίκες στην σφύρα, και έχει στείλει τα παιδιά του σε πανεπιστήμια εσωτερικού και εξωτερικού. 2 παιδιά μας με υποτροφία στην Αμερική αυτήν την στιγμή. Άλλα παιδιά του δουλεύουν σε εταιρείες του εσωτερικού και εξωτερικού, καθηγητές και δασκάλους που υπηρετούν το έθνος.

1 σχόλιο:

  1. Και σπίτια για ενοικίαση στο Πεδινο. Ελπιζουμε να βρούμε και αλλα. https://tinyurl.com/y4kmrpdq

    ΑπάντησηΔιαγραφή