Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Με τους καλύτερους στον κόσμο το Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Στην Βουλγαρία βρέθηκε η αγωνιστική ομάδα του Kinesis σε ένα σεμινάριο στο Kyokushin Karate με τον φημισμένο παγκόσμιο πρωταθλητή Valeri Dimitrov.
Συγκεκριμένα, στην Σόφια διεξήχθει το σεμινάριο που ξεκίνησε στις 10 Μαΐου και έληξε στις 12 Μαΐου με 3 προπονήσεις ημερησίως.

Η ομάδα του Kinesis αποτελούνταν από τον εκπαιδευτή Σταύρο Σοαντζόγλου και τον αθλητή Κωνσταντίνο Σοαντζόγλου. Το σεμινάριο είχε καθαρά αγωνιστικό χαρακτήρα και συνοδευόταν από πολύ σκληρά σπάρινγκ (προπονητικούς αγώνες) που οδήγησαν σε τραυματισμό του Σταύρου Σοαντζόγλου, σπάζοντάς του 2 πλευρά. Συμμετείχαν καταξιωμένοι αθλητές του χώρου, από τους καλύτερους του κόσμου. Η ελληνική αποστολή με τους πρεσβευτές του Kinesis εκπροσωπούσε και το Kyodokyokushin Greece.

To επίπεδο τους ήταν ισάξιο με τους υπολοίπους και τους έγινε πρόταση να συμμετέχουν σε ένα πολύ σημαντικό πρωτάθλημα στην Βουλγαρία τον επόμενο Φεβρουάριο. 

Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και θα ενσωματωθούν στο προπονητικό πρόγραμμα του Kinesis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.