Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ο Βιβντένκο Ιγκόρ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαζουρίδη
Ο Βιβντένκο Ιγκόρ είναι 47 χρονών, παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Τιφλίδας, στο Τμήμα Ρομποτικής. Εγκαταστάθηκε στο Κιλκίς το 1989 και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Είναι ένας ακόμα εργαζόμενος, που στηρίζει ξανά με την υποψηφιότητά του τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς», γιατί η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι η μόνη δύναμη που βάζει μπροστά τις ανάγκες των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των νέων ζευγαριών, της νεολαίας, και αγωνίζεται γι’ αυτές μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Γιάννης Φαχουρίδης κατέθεσε δεκάδες προτάσεις όλη την προηγούμενη πενταετία, όπως:

Τη μείωση των δημοτικών φόρων και των ανταποδοτικών τελών.

Μέτρα για την προστασία των τρίτεκνων, πολύτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών, τη στήριξη των ΑμΕΑ και άλλων ευπαθών ομάδων.

Την κατασκευή νέων Παιδικών Σταθμών, ώστε να αυξηθούν οι δικαιούχοι και με ταυτόχρονη κατάργηση των τροφείων.

Την επισκευή και κατασκευή νέων Σχολείων.

Τη στήριξη του σωματειακού αθλητισμού και των πολιτιστικών συλλόγων του Κιλκίς, κ.ά.

Αυτές και άλλες προτάσεις δεν τις στήριξαν οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, πολλοί από τους οποίους σήμερα ζητούν την ψήφο του λαού του Κιλκίς για να εκλεγούν Δήμαρχοι ή σύμβουλοι.

Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι δεν ενδιαφέρονται για τις ανάγκες του λαού, αλλά για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και των εργολάβων.

Γι’ αυτό χρειάζεται ο λαός του Κιλκίς να τους καταψηφίσει και να μειώσει τη δύναμή τους και να δυναμώσει όσο περισσότερο γίνεται στο Δήμο και στην Περιφέρεια τη «Λαϊκή Συσπείρωση», εκλέγοντας πολύ περισσότερους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.