Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Η παρουσία των αθλητών και αθλητριών Αθλητικής Παιδείας στους διασυλλογικούς συνθέτων αγωνισμάτων στίβου

Δελτίο τύπου Αθλητικής Παιδείας 
Το Σάββατο 11/5/2019 πραγματοποιήθηκε στο στάδιο του Κιλκίς η δεύτερη φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Παμπαίδων και Πανκορασίδων Β’ για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών και σ’ αυτό συμμετείχαν τα σωματεία του νομού Κιλκίς. Διεξήχθη το δεύτερο τέτραθλο της χρονιάς, το οποίο περιλαμβάνει τα αγωνίσματα των 60μ με εμπόδια, το άλμα σε μήκος, το ύψος και τη σφαιροβολία.

Συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες της Αθλητικής Παιδείας: Κουϊμτζίδης Δημήτριος, Μαυρίδου Ιωάννα, Ευαγγελίδου Αριστέα, Συμεωνίδης Αλκιβιάδης, Μπαξεβάνη Άννα, Στεργίου Ζωή και Μπλάτση Αναστασία. 


Ο Κουϊμτζίδης Δημήτριος κατέλαβε την τρίτη θέση στη συνολική βαθμολογία των τεσσάρων αγωνισμάτων. Συγκεκριμένα ήταν 3ος στο αγώνισμα του μήκους και του ύψους, 2ος στο αγώνισμα της σφαιροβολίας και 1οςστο αγώνισμα των 60μ με εμπόδια. Η Μαυρίδου Ιωάννα κατέλαβε την δεύτερη θέση στο σύνολο των αγωνισμάτων. Πήρε τη 3η θέση στο μήκος και την 2η θέση στη σφαίρα και στα 60μ με εμπόδια.

Στην 1η φάση του διασυλλογικού συνθέτων της ίδιας κατηγορίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ίδιο στάδιο στις 6/4/2019, συμμετείχαν επιπλέον οι αθλήτριες Μέλλιου Ειρήνη και Λιακοπούλου Μαρία. Στα αγωνίσματα της 1ης φάσης διακρίθηκαν η Μέλλιου Ειρήνη, η Ευαγγελίδου Αριστέα, η Μαυρίδου Ιωάννα και ο Κουϊμτζίδης Δημήτριος. Η Μέλλιου Ειρήνη ήταν 1η στην συνολική βαθμολογία καταλαμβάνοντας την 1η θέση στο μπαλάκι, την 2η θέση στα 60μ και στο μήκος και 3η θέση στα 1200μ. 

Η Ευαγγελίδου Αριστέα μοιράστηκε την 3η θέση στην γενική κατάταξη με την Μαυρίδου Ιωάννα. Η Ευαγγελίδου ήταν 1η στα 1200μ. Ο Κουϊμτζίδης Δημήτριος ήταν 1ος στο μπαλάκι, 2ος στα 60μ στο μήκος και στα 1200μ, καταλαμβάνοντας τελικά την 1η θέση στην γενική κατάταξη.

Η δουλειά που γίνεται στο επίπεδο των ακαδημιών του σωματείου «Αθλητική Παιδεία» στην Αξιούπολη, φαίνεται στα αποτελέσματα που φέρνουν οι αθλητές και αθλήτριες των μικρών κατηγοριών. Η διδασκαλία ευρείας γκάμας αθλημάτων του στίβου και η πολύπλευρη ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων, μέσα από τη μακρόχρονη εφαρμογή του προγράμματος “Iaaf Kids Athletics”, αντανακλάται στην παρουσία των αθλητών και αθλητριών στους επίσημους αγώνες συνθέτων των μικρών κατηγοριών.

Δείτε τα ανλυτικά αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.