Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ένταξη του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Παιονίας στο πρόγραμμα επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας 
Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Παιονίας «Υγείας Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» εντάχθηκε στο πρόγραμμα επιχορήγησης των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, με πόρους του ΠΔΕ ύψους 250.000 ευρώ.

Τα κονδύλια αυτά θα διατεθούν για την ανακαίνιση και εναρμόνιση των παιδικών σταθμών Πολυκάστρου (2), Γουμένισσας και Αξιουπόλεως σύμφωνα με την νέα νομοθεσία του Π.Δ. 99/2017.

Πλέον, οι παιδικοί σταθμοί του δήμου μας θα δύνανται να παρέχουν προσχολική αγωγή και εκπαίδευση σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα,
να βοηθούν τα παιδιά να αναπτυχθούν σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά και τους γονείς πάνω σε θέματα σύγχρονης παιδαγωγικής και ψυχολογίας, προσφέροντάς τους πληροφόρηση και καθοδήγηση.

Επίσης, θα παρέχουν ημερήσια διατροφή και φροντίδα στα παιδιά που φιλοξενούν τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και διευκολύνοντας τους εργαζόμενους γονείς.

Ακόμη, το Ν.Π.Δ.Δ. Παιονίας, στο οποίο πρόεδρος είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δεβετζόπουλος, προέβη στην προμήθεια ενός καινούριου οχήματος για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών και λειτουργικών αναγκών του αλλά και την διανομή φαγητού στους 130 εξυπηρετούμενους του ΚΕΦΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.