Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

3η θέση στο πρωτάθλημα για τον Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς, το οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας. Τελευταίος αγώνας που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν στην Έδεσσα όπου έχασε από τον δεύτερο στην κατάταξη Ίκαρο Έδεσσας με 3-0 σετ (18-25, 19-25, 23-25).

Τελική κατάταξη για τον Άτλαντα Κιλκίς η τιμητική 3η θέση στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο πρωταθλητής Αριστοτέλης Σκύδρας πήρε το εισιτήριο ανόδου στην Α2 κατηγορία μετά και το τουρνουά ανόδου όπου συμμετείχε.

Τα μετάλλια για την 3η θέση δόθηκαν στους αθλητές, από τον Ταμία της Ένωσης ΕΣΠΕΜ κ. Ακριτίδη Βασίλειο.

Ο φετινός στόχος της διοίκησης που ήταν να προσελκύσει αγόρια μικρών ηλικιών που αγαπούν το βόλεϊ ώστε να δημιουργηθεί ένας κορμός αθλητών που μελλοντικά θα πλαισιώνουν τα αγωνιστικά τμήματα, έγινε κατ΄ αρχήν με τις μεταγραφές που έκανε στην αρχή της σεζόν και κατά δεύτερον (που συνεχίζεται για 3η χρονιά σε συνεργασία της ΕΟΠΕ και το υπουργείο Παιδείας) θα γίνει από τον προπονητή του Συλλόγου Γιώργο Χειρούλη με διαλέξεις στα σχολεία, για την διάδοση του αθλήματος του βόλεϊ.

Η διοίκηση του Συλλόγου δημόσια ευχαριστεί όλους τους αθλητές του ανδρικού τμήματος που ενσωματώθηκαν στην ομάδα με μεταγραφές και την βοήθησαν αγωνιστικά με την διάθεση τους, την εμπειρία τους και το ήθος τους και που με την συμμετοχή τους βοήθησαν επίσης στην αναβάθμιση του φετινού πρωταθλήματος, στο να γίνουν καλά και δυνατά παιχνίδια σε ιστορικές έδρες.

Σύνθεση ομάδας (Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Πολιτίδης Χάρης. Τσιγγελίδης Θοδωρής, Χειρούλης Γιώργος, Φιλιπίδης Τάσος, Πελτιάν Κυριάκος, Τσάρας Απόστολος, Αυγητίδης Κώστας (Λίμπερο 1), Τρόπιος Ανέστης (Λίμπερο 2), Κουρομπίλιας Γιάννης, Κων/νος Καπούλας, Αναστάσης Ουστάς, Ιακωβίδης Κυριάκος.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.