Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ο Κώστας Σαββίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Κώστας Σαββίδης, θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Κώστας Σαββίδης είναι 42 ετών με καταγωγή από το Λαοδικηνό. Ζει στο Κιλκίς, είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Έχει ενεργό και δημιουργικό ρόλο στον τομέα του Πολιτισμού, με δραστηριοποίηση στο Μορφωτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Λαοδίκεια», όπου έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος του ΔΣ για 8 χρόνια.

Ο Κώστας Σαββίδης είναι ένας ακόμα νέος εργαζόμενος, με όραμα για το μέλλον του Κιλκίς, ο οποίος μπαίνει στον αγώνα για να ισχυροποιηθεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να δυναμώσει ο αγώνας για να καλυτερεύσει η καθημερινότητα των εργαζόμενων του Κιλκίς και να ικανοποιούνται οι ανάγκες των λαϊκών οικογενειών.

Ο λαός του Κιλκίς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα των κάλπικων υποσχέσεων και των πλαστών διλημμάτων. Όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι που κατεβαίνουν για Δήμαρχοι στο Κιλκίς συμφωνούν στην ίδια στρατηγική. 

Συμφωνούν στην ύπαρξη δημοτικών φόρων και ανταποδοτικών τελών, συμφωνούν στην αύξηση των αρμοδιοτήτων του δήμου, όπου οι εργαζόμενοι να πληρώνουν από την τσέπη τους για το σχολείο, τον παιδικό σταθμό, το νοσοκομείο, συμφωνούν στην υποβάθμιση των υπηρεσιών του δήμου και στην μεταφορά των δραστηριοτήτων σε εργολάβους και επιχειρηματίες.

 Με λίγα λόγια συμφωνούν σε ένα μοντέλο ανάπτυξης όπου θα το πληρώνει η πλειοψηφίας του λαού του Δήμου για να κερδίζει μια χούφτα επιχειρηματιών ντόπιων και ξένων.

Όποιος από τους υπόλοιπους υποψήφιους και αν εκλεγεί θα συνεχίσει την ίδια πολιτική μ’ αυτή της διοίκησης Σισμανίδη, από την οποία οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, η νεολαία δεν είδαν βελτίωση στη ζωή τους. Εξάλλου, όλοι οι αντιδήμαρχοι της σημερινής διοίκησης βρίσκονται υποψήφιοι διάσπαρτοι στα υπόλοιπα ψηφοδέλτια.

Το πραγματικό δίλημμα στις εκλογές είναι αν θα συνεχίσουμε να ζούμε αυτή την κατάσταση με την οποία η πλειοψηφία δεν είναι ευχαριστημένη ή θα κάνουμε τη διαφορά, στηρίζοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αλλάζοντας ρότα και βάζοντας τις βάσεις για να ικανοποιούνται οι σύγχρονες κοινωνικές μας ανάγκες.

Η πραγματική διαφορά σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές είναι να εκλεγεί Δήμαρχος ο Γιάννης Φαχουρίδης με την πλειοψηφίας των συμβούλων από τη «Λαϊκή Συσπείρωση».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.