Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Μωυσίδη Θεόδωρου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ 
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Θόδωρος Μωυσίδης είναι ένας νέος τριανταοκτάχρονος που κατοικεί κι εργάζεται στο Δροσάτο. Με την έντονη τοπική δράση του και τις ανανεωτικές ιδέες του έρχεται με ορμή να συμπορευθεί με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη.

Έχει σπουδάσει στο ΙΕΚ Λογιστικής και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως μέλος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητάς του. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον και υποστήριξη σύγχρονων καινοτομικών καλλιεργειών.

Επιχειρεί και επιτυγχάνει να αξιοποιήσει εκτάσεις με αρωματικά φυτά προς εκμετάλλευση και είναι πρωτοπόρος στον τομέα αυτό.Έναν τομέα που μπορεί να δώσει μεγάλη προοπτική ανάπτυξης στη γεωργία του Δήμου μας.

Ο Θόδωρος, αυτός ο νέος ακρίτας, την εποχή της οικονομικής κρίσης και των εύκολων επιλογών της μετανάστευσης, αποφασίζει να παραμείνει στα βόρεια σύνορα της πατρίδας για να φυλάει τις δικές μας Θερμοπύλες. 

Σοβαρός, σταθερός στο λόγο του και μετρημένος ως χαρακτήρας, “ψημένος” στη δουλειά, χωρίς ανασφάλειες, τολμά για το καλό των συνανθρώπων του. Αξίζει να κριθεί θετικά από τους συνδημότες μας, για να δώσει το νέο αέρα και τη νέα δύναμη στην ευαίσθητη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης.

Καλωσορίζουμε τον Θόδωρο Μωυσίδη με το μεστό λόγο κι έργο του στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη και μαζί προχωράμε και πετυχαίνουμε να νικήσουμε για να κερδίσουν οι άνθρωποι και ο τόπος μας.

Ανανεωνόμαστε και κοιτάμε μπροστά,σχεδιάζουμε και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε να χτίσουμε με σιγουριά το ωραίο μέλλον του Δήμου Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.