Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Παυλίδη Ελευθερίου του Θεοδώρου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης 
Ο Λευτέρης Παυλίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Γέννημα θρέμμα του Κιλκίς, εργάζεται και ζει στην πόλη αυτή όλη του τη ζωή. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Ζαμπέλη Ευφροσύνη με την οποία συνεργάζεται επαγγελματικά κι έχουν δύο παιδιά.

Τώρα ήρθε η ώρα να πορευτεί και στο δρόμο της Αυτοδιοικητικής Πολιτικής με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Ασκεί την δικηγορία στη πόλη μας για 18 χρόνια και στάθηκε δίπλα στον πολίτη πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως υπερασπιστική δύναμη. Ανήσυχο πνεύμα, με ενδιαφέρον για τις εξελίξεις και την επικαιρότητα, ενώ καταπιάνεται και με το μεγάλο πάθος του την μουσική και άλλες εναλλακτικές δράσεις, ο Λευτέρης είναι ο άνθρωπος που ανησυχεί για τον διπλανό του και στοχάζεται για το μέλλον όλων μας.

Αποφασισμένος να κριτικάρει ενεργά μέσω της αρθρογραφίας του σε τοπικές εφημερίδες και να συμμετέχει δραστικά στην αλλαγή του τόπου, είναι καλός γνώστης των καταστάσεων που βιώνει τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπολίτες μας. Αυτές οι αρχές και ο έντονος προβληματισμός του είναι τα στοιχεία που ενθουσιάζουν τους συνομιλητές του σε κάθε ευκαιρία κοινωνικής συναναστροφής.

Μαχητικός, διορατικός, ειλικρινής και με συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνει ο Λευτέρης Παυλίδης, ο μάχιμος δικηγόρος του Κιλκίς, εντάσσεται κι ενισχύει από σήμερα τον συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, με μπροστάρη τον Δημήτρη Τσαντάκη. Με σταθερό βήμα συνεχίζουμε τον αγώνα μας και γνωρίζουμε ότι προχωράμε δυνατά για τη νίκη των ανθρώπων μας και το καλύτερο αύριο που αξίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.