Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Μελίδης: Είμαι υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς με το συνδυασμό του Δ. Αγαθόπουλου

Υπογράφει ο Χρήστος  Μελίδης
Υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητοί φίλοι, φίλες και συμπολίτες, 
Γεννήθηκα το 1991, κατάγομαι από το Γερακαριό, ενώ ζω και εργάζομαι στην πόλη του Κιλκίς. Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ με ειδίκευση στον τομέα της Πληροφορικής κι αργότερα σπούδασα Κομμωτική στη Θεσσαλονίκη. 

Η εθελοντική μου δράση για τα κοινά και το περιβάλλον ξεκίνησε από τα παιδικά μου χρόνια ως πρόσκοπος. Επαγγελματικά ακολουθώ μια διαφορετική πορεία, η οποία πηγάζει από το ενδιαφέρον μου για τον άνθρωπο και τη φύση. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος, επίσημος κριτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και προπονητής του τμήματος Ποδηλασίας του Α.Σ. Αίας Κιλκίς.

Θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για δεύτερη φορά, γιατί θεωρώ ότι το μέλλον ανήκει στους νέους και εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να συνδιαμορφώσουμε την αλλαγή που επιθυμούμε για τον τόπο μας.

Πρωτίστως, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Δημήτρη Αγαθόπουλο γιατί έχει αποδείξει έμπρακτα και επί δεκαετίες την αγάπη του για τον τόπο μέσα από την προσφορά του στα κοινά. Στην απόφασή μου αυτή συνέβαλλαν επίσης οι αρχές και οι αξίες που χαρακτηρίζουν την αυτοδιοικητή παράταξη «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη» που θέτουν ως πυρήνα του προγράμματος τον άνθρωπο και την προστασία του περιβάλλοντος.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ για να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο, για να κάνουμε το Δήμο μας πιο φιλόξενο. Προχωράμε μαζί με τους νέους και τις νέες που θέλουν να ζήσουν σε έναν Δήμο και μια πόλη που να χωράει αυτούς και τα όνειρά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.