Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ευχαριστούμε θερμά την μη κερδοσκοπική εταιρεία Library4all

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί καθώς και οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Δημοτικού Κιλκίς ευχαριστούν θερμά την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία Library4all, για την προσφορά βιβλίων για την ενίσχυση και τον εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης. 

Αφορμή για τη δημιουργία του Library4all ήταν ότι η πρόσβαση σε ευκαιρίες εκπαίδευσης και σε πολιτιστικά αγαθά χρειάζονται τώρα όσο ποτέ. Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 προσηλωμένη στην εκπαίδευση, τη διά βίου μάθηση, την καλλιτεχνική έκφραση και την ανάδειξη του πολιτισμού, με σκοπό την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας, σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, μέσω της υποστήριξης και της ενίσχυσης σχολικών βιβλιοθηκών με βιβλία.

Η αποστολή της είναι:

· Να λαμβάνει ενημέρωση για τις ανάγκες των σχολείων σε όλη την Ελλάδα και εν συνεχεία να τα βοηθά να δημιουργήσουν μία βιβλιοθήκη ή να διευρύνουν την υπάρχουσα συλλογή τους.

· Να δημιουργεί εκπαιδευτικές λύσεις και εφαρμογές με στόχο τη στήριξη μη κερδοσκοπικών σκοπών, που αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας.

· Να δίνει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για εκπαίδευση και αυτο-βελτίωση σε παιδιά και ενήλικες.

· Να προωθεί και να ενισχύει την πρόσβαση στον ελληνικό πολιτισμό και την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.