Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

"Κιλκίς Μπροστά" με Θανάση Καριοφύλλη στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδης
Ατενίζουμε με αισιοδοξία το αυτοδιοικητικό μέλλον του τόπου μας κοιτάζοντας Μπροστά. Ο Θανάσης Καριοφύλλης με το περίσσευμα της αγωνιστικής του διάθεσης και το βαθύ και ειλικρινές ενδιαφέρον του για το συνάνθρωπο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με το Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να συμβάλλει με τις δυνάμεις του στην κοινή μας προσπάθεια για ένα Δήμο σύγχρονο με έντονα αναπτυξιακή και κοινωνική σφραγίδα. 

Ο Θανάσης Καριοφύλλης συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς.

Ο Θανάσης Καριοφύλλης κατάγεται από το Κιλκίς. Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ως τεχνικός υπάλληλος και είναι μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς. Μοιράζει τα ενδιαφέροντά του στα αυτοδιοικητικά και τον αθλητισμό. Είναι μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς, μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και ειδικός γραμματέας του Συλλόγου Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.).

Είναι έγγαμος με την Ελισάβετ Γαβριηλίδου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τον Αντώνη, την Πασχαλίνα και το Γιώργο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.