Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Αίας Κιλκίς: Πρωτιά και στις Κορασίδες

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Νίκη πρωτιάς πέτυχε η ομάδα Κορασίδων του Αίαντα απέναντι στον Πιερικό Κατερίνης. Στην προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κορασίδων οι δύο ομάδες που οδηγούσαν την κούρσα διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Καταιγιστικός ο ΑΙΑΣ με εξαιρετική παρουσία σε όλους τους τομείς έδειξε από την αρχή ότι έχει αυτοπεποίθηση για τη νίκη (θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα είχε χάσει με 3-2 σετ) και μπορεί να την πετύχει. Αξιόμαχη η ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκε μέχρι τέλους καθώς ακόμη και ήττα με 2 σετ της αρκούσε για να παραμείνει στην 1η θέση.

Με αυτή τη νίκη ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ σκαρφάλωσε την κορυφή της βαθμολογίας και μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον ΣΦΚ Πιερικό τον οποίο και συγχαίρουμε για την εξαιρετική πορεία του.

Τα σετ του αγώνα: 0-1 (18-25), 1-1 (25-17), 1-2 (18-25), 1-3 (16-25).

Σύνθεση ομάδας: Εμμανουηλίδου Κ., Κώστογλου Σ., Βαμβάκα Ε., Κώστογλου Στ., Σεχάι Ε., Καντίδου Δ., Γεωργιάδου Δ., Καναρίδου Αν., Μαρουλάσοβα Μ., Ποπονίδου Χ., Λαμπριανίδου Αικ.

Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος

Έφορος: Καντίδης Ιωάννης

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης έρχεται να προστεθεί στις πολλές διακρίσεις που πετυχαίνει ο Κιλκισιώτικος σύλλογος τα τελευταία χρόνια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και επισφραγίζει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών και κορυφώνεται στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Εγγραφές/Πληροφορίες

Οι εγγραφές συνεχίζονται στα τμήματα υποδομών καθώς ο ΑΙΑΣ εκτός από αγωνιστικές ομάδες διατηρεί 3 τμήματα υποδομών για παιδιά 6 έως 12 ετών και 1 τμήμα για παιδιά 12-15 ετών με πρόγραμμα κατάλληλα διαρθρωμένο για τις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Πληροφορίες: Ανδρέας Αβραμίδης Τ. 6972030876
F. facebook.com/aias.kilkis.volleyball

Κάντε τη σωστή επιλογή και δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να μάθει, να διασκεδάσει, να εξελιχθεί και ίσως γίνει αυτή η αυριανή πρωταθλήτρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου