Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Αίας Κιλκίς: Πρωτιά και στις Κορασίδες

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Νίκη πρωτιάς πέτυχε η ομάδα Κορασίδων του Αίαντα απέναντι στον Πιερικό Κατερίνης. Στην προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κορασίδων οι δύο ομάδες που οδηγούσαν την κούρσα διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Καταιγιστικός ο ΑΙΑΣ με εξαιρετική παρουσία σε όλους τους τομείς έδειξε από την αρχή ότι έχει αυτοπεποίθηση για τη νίκη (θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα είχε χάσει με 3-2 σετ) και μπορεί να την πετύχει. Αξιόμαχη η ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκε μέχρι τέλους καθώς ακόμη και ήττα με 2 σετ της αρκούσε για να παραμείνει στην 1η θέση.

Με αυτή τη νίκη ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ σκαρφάλωσε την κορυφή της βαθμολογίας και μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον ΣΦΚ Πιερικό τον οποίο και συγχαίρουμε για την εξαιρετική πορεία του.

Τα σετ του αγώνα: 0-1 (18-25), 1-1 (25-17), 1-2 (18-25), 1-3 (16-25).

Σύνθεση ομάδας: Εμμανουηλίδου Κ., Κώστογλου Σ., Βαμβάκα Ε., Κώστογλου Στ., Σεχάι Ε., Καντίδου Δ., Γεωργιάδου Δ., Καναρίδου Αν., Μαρουλάσοβα Μ., Ποπονίδου Χ., Λαμπριανίδου Αικ.

Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος

Έφορος: Καντίδης Ιωάννης

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης έρχεται να προστεθεί στις πολλές διακρίσεις που πετυχαίνει ο Κιλκισιώτικος σύλλογος τα τελευταία χρόνια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και επισφραγίζει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών και κορυφώνεται στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Εγγραφές/Πληροφορίες

Οι εγγραφές συνεχίζονται στα τμήματα υποδομών καθώς ο ΑΙΑΣ εκτός από αγωνιστικές ομάδες διατηρεί 3 τμήματα υποδομών για παιδιά 6 έως 12 ετών και 1 τμήμα για παιδιά 12-15 ετών με πρόγραμμα κατάλληλα διαρθρωμένο για τις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Πληροφορίες: Ανδρέας Αβραμίδης Τ. 6972030876
F. facebook.com/aias.kilkis.volleyball

Κάντε τη σωστή επιλογή και δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να μάθει, να διασκεδάσει, να εξελιχθεί και ίσως γίνει αυτή η αυριανή πρωταθλήτρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.