Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Για τον προαστιακό Κιλκίς-Θεσσαλονίκης μιλά ο Σούλης Καζαντζίδης


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη
Μια νέα βαρύνουσας σημασίας παρέμβαση έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης: Με ανάρτηση βίντεο στη προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρθηκε στο μεγάλο και χρονίζον θέμα της προαστιακής σύνδεσης της πόλης του Κιλκίς με τη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καζαντζίδης δεσμεύτηκε ότι η νέα υπό τον ίδιο δημοτική αρχή θα συμβάλλει άμεσα στον προγραμματισμό και υλοποίηση της εν λόγω σύνδεσης.

«Γκρινιάζουμε ότι η Θεσσαλονίκη, μας τα παίρνει όλα. Ήλθε η ώρα ν` αλλάξει αυτό μέσω του προαστιακού, έτσι ώστε ο καθένας να βρίσκεται σε 25 λεπτά από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να έλθει πολύς κόσμος στο Κιλκίς, να εγκατασταθούν εδώ νέες οικογένειες και να υπάρξει τεράστια ώθηση στην ανάπτυξη του τόπου μας», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς.

Επισκέψεις

Τις προηγούμενες μέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης επισκέφτηκε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς στα πλαίσια των επαφών του με τους δημότες.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε περιοδεία στη Ν. Σάντα και στον Αγ. Παντελεήμονα, ενώ την Τρίτη σε Μυριόφυτο και Ανθόφυτο.

Παντού, ο κ. Καζαντζίδης έγινε δέκτης αισθημάτων αποδοχής κα αγάπης, ενώ είχε την ευκαιρία να άκουσε τους δημότες να παραθέτουν προβλήματα που απασχολούν τους οικισμούς τους, καθώς και να αναφερθεί στις θέσεις της παράταξής του για την επίλυσή τους.

* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.