Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Μελάς Ζωηρός: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Μελάς Ζωηρός 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 
Ονομάζομαι Μελάς Ζωηρός, γεννήθηκα και έζησα μέχρι το 1997 στη Θεσσαλονίκη ενώ από το 1998, όταν και ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία, εγκαταστάθηκα στο Κιλκίς από όπου και η καταγωγή του πατέρα μου. Εργαζόμενος αρχικά στο δισκοπωλείο του Δημήτρη Ζωηρού είχα την τύχη να γνωρίσω πολλούς Ανθρώπους του Κιλκίς, που στην πορεία αποδείχτηκαν σημαντικοί για εμένα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Αγαθόπουλος επικεφαλής πλέον του Συμμετέχω - Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη. Δημιουργήθηκε λοιπόν ενόψει τον επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ένας συνδυασμός με επικεφαλής έναν άνθρωπο σοβαρό, υπεύθυνο, καθαρό, δραστήριο, ικανό. 

Με δυναμικό παρελθόν και παρόν στα κοινά του τόπου και στους αγώνες. Με συμπαραστάτες νέους ανθρώπους. αλλά και με τις -πάντα απαραίτητες και ουσιαστικές - έμπειρες ματιές θα δημιουργήσουμε το αύριο που θέλουμε για τον Δήμο του Κιλκίς που μας αξίζει.

Συμμετέχοντας-Συμμετέχουμε-ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.