Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

Ακόμη μία νίκη για τον Α. Αλέρου στον Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Του Κώστα Μηναρετζή
Έγινε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή το πρωί στο παλιό στρατόπεδο Καρατάσου στο Δήμο Παύλου Μελά το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από από όλη την Μακεδονία 


Ο συναγωνισμός ήταν έντονος σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες του προγράμματος και βοήθησε να γίνουν εξαιρετικές κούρσες και πολύ καλές επιδόσεις.

Στους αγώνες συμμετείχαν και αθλητές του νεοσύστατου τμήματος στίβου του ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς, που κατάφεραν να διακριθούν και άφησαν υποσχέσεις για καλές μελλοντικές διακρίσεις.

Στο αγωνιστικό μέρος , ο πρωταθλητής Αλέξανδρος Αλέρου εκμεταλλεύτηκε τον συναγωνισμό και πρόσθεσε ακόμη μια νίκη αλλά και μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στα 4000 μ σημειώνοντας μάλιστα νέα ατομική επίδοση 12'28''0 δείχνοντας έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στα Τρίκαλα στις 24 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου και θα αγωνιστεί στα 3000 μ των Κορασίδων, η πρωταθλήτρια του Αλέξανδρου Στέλλα Παρασκευά, πρόσθεσε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση τα 2000 μ των Παγκορασίδων και έδειξε πως βρίσκει τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειάζεται για τους μεγάλους αγώνες που ακολουθούν.

Τέλος την πρώτη της συμμετοχή σε επίσημους αγώνες του ΣΕΓΑΣ, πραγματοποίησαν οι δεκάχρονοι αθλητές & αθλήτριες της Ακαδημίας στίβου του Αλέξανδρου που αγωνίστηκαν με επιτυχία στη μικτή σκυταλοδρομία 4Χ1000 με τους Φώτη και Γιάννη Μπαχλιτζανάκη και τις Κατερίνα Παπαδοπούλου και Ναταλία Τόλα και χειροκροτήθηκαν για την προσπάθεια τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου