Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Έχασε την ελπίδα να διεκδικήσει την πρώτη θέση ο "Άτλας" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η Ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς, ηττήθηκε από την ομάδα του Αριστ. Σκύδρας με 3-1 σετ (25-19, 20-25, 25-21, 25-19) και έχασε έτσι την ελπίδα να μπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη θέση και παράλληλα το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο αγωνίζεται.

Δυστυχώς με απόφαση της Ένωσης ΕΣΠΕΜ δεν διεξάγεται Final Four, ώστε να δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία στις τέσσερις πρώτες ομάδες να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Ήρθε ο καιρός να γίνεται και στην δική μας Ένωση όπως στις περισσότερες Ενώσεις.

Πριν την Έναρξη του παιχνιδιού, επιδόθηκε τιμητική πλακέτα στον αθλητή Γιάννη Παντακίδη (πρώην παίκτη της Εθνικής και αρχηγό της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ επί σειρά ετών), για το ήθος του, την αγάπη και την προσφορά του στο άθλημα του βόλεϊ, που αφού ξεπέρασε τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας του επανήλθε στην δράση ως αθλητής και προπονητής αναπτυξιακών τμημάτων.

Αγωνιστικά Το παιχνίδι ήταν πού δυνατό και υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα της κατηγορίας μας. Έγιναν φάσεις διαρκείας με αντεπιθέσεις εκατέρωθεν με πολύ καλές άμυνες. Τα σετ ήταν γεμάτα πόντους. Οι παίκτες και των δύο ομάδων παρουσίασαν θέαμα που διαφήμιζε το άθλημα και ικανοποίησε τους φίλους και φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο, αφού και η Σκύδρα ήρθε οργανωμένη με φιλάθλους.

Στο 1ο σετ το τακτικό πιεστικό σέρβις του Αριστ. Σκύδρας σε συνδυασμό με την κακή υποδοχή μας και το αποτελεσματικό μπλοκ των παικτών της Σκύδρας έκαναν το παιχνίδι μας προβλέψιμο και δύσκολο, καθότι έπρεπε να κυνηγάμε το σκορ και την διαφορά 1-3 πόντους, χάνοντας το έτσι με 25-19

Στο 2ο σετ αφού διορθώσαμε τα λάθη μας και με ένα σταθερό προβάδισμα 2 πόντων που αυξήθηκε στο τέλος κερδίσαμε το σετ με 25-20.

Το 3ο και καθοριστικό σετ δυστυχώς τα επιπόλαια λάθη μας ανάγκασαν να το χάσουμε με 25-21, που στην συνέχεια στο 4ο σετ η κακή ψυχολογία μας ανάγκασε να ηττηθούμε με 25-19 και να χάσουμε με 3-1 σετ.

Σύνθεση ομάδας (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Πολιτίδης Χάρης. Τσιγγελίδης Θοδωρής, Τσάρας Απόστολος, Φιλλιπίδης Τάσος, Κολτσιάκης Γιώργος, Σακελλαρίδης Απόστολος, Αυγητίδης Κώστας (Λίμπερο1), Χειρούλης Γιώργος, Σερασκέρης Σάββας, Καπούλας Κων/νος, Πελτιάν Κυριάκος, Κουρομπίλιας Γιάννης, Κυριμλίδης Παύλος, Τρόπιος Ανέστης (λίμπερο2),

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε τα video των ομάδων μας στο

YouTube: Atlas volley. https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.