Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Εργαστήρι Δημιουργικής Γραπτής Έκφρασης, με τη συγγραφέα Χαρά Ανδρεΐδου

Ανακοίνωση Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς 
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς οργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραπτής Έκφρασης, με εισηγήτρια τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό, Δρ. Χαρά Ανδρεΐδου, έπειτα από την επιτυχή διεξαγωγή του εργαστηρίου τα δύο προηγούμενα έτη και σε δύο κύκλους – αρχαρίων και προχωρημένων - η οποία αντιμετωπίσθηκε με ενθουσιασμό, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και έκλεισε με την παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων των συμμετεχόντων, υπό την επιμέλεια της Χαράς Ανδρεΐδου.

Το εργαστήρι έχει ως στόχο να μυήσει στον μαγικό κόσμο της συγγραφής όσους αγαπούν τη λογοτεχνία και θέλουν να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν με τους άλλους μέσα από τη γραφή – με άλλα λόγια, επιθυμούν να μετουσιώσουν τον εσωτερικό και εξωτερικό τους κόσμο σε λογοτεχνικό έργο.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο βιωματικό κομμάτι, δηλαδή στη δημιουργική γραφή των συμμετεχόντων, μέσα από διαδραστικές ασκήσεις και συνεχή πειραματισμό στο πλαίσιο των τρίωρων παραδόσεων, καθώς και με ασκήσεις στο σπίτι, οι οποίες θα ανατροφοδοτούν τη μαθησιακή διαδικασία. Για τον λόγο αυτό, η δράση ονομάζεται «εργαστήρι» και όχι «σεμινάριο».

Το πλήρες πρόγραμμα του εργαστηρίου ολοκληρώνεται σε οκτώ (8) τρίωρες συναντήσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών. Έναρξη του εργαστηρίου τέλη Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε ε τηλεφωνικά, ως εξής:

Φανή Δημητριάδου: 6978 31 55 03

Στέλλα Δουδούμη: 6942 06 15 43

Χαρά Ανδρεΐδου: 6951 81 90 54

και με ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνση chara.andreidou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.